Χόντορ ο ήρωας και το όνομα του!

Το επεισόδιο η Πόρτα άφησε πικρία σε όλους τους φαν!

Όταν οι καλοί χαρακτήρες χωρίς κρυφή ατζέντα είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού (ίσως και σε ένα μόνο δάχτυλο) είναι λυπηρό να τους βλέπεις να πεθαίνουν. Τουλάχιστον ο Χόντορ μένοντας πιστός ως το τέλος θυσιάστηκε για να σώσει τον Μπραν.

Μετά από 54 επεισόδια ο Χόντορ έφυγε ηρωικά κρατώντας την πόρτα απέναντι σε εκατοντάδες εχθρούς / νεκρούς αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα το όνομα του. Το Hold the door - Hodor έγινε με την άπειρη και λανθασμένη επέμβαση του Μπραν. Ο Μπραν μπαίνοντας στον Χόντορ του παρελθόντος έκανε το μυαλό του κιμά φέρνοντας τον στην κατάσταση που τον γνωρίσαμε.

Το μεγάλο λάθος του Μπραν ξεκίνησε όταν αποφάσισε να μπει σε όραμα μόνος του και ήρθε απέναντι από τον Βασιλιά. Αφήνοντας το σημάδι του πάνω στον Μπραν κατάφερε να ρίξει τις άμυνες της σπηλιάς και να αποκαλύψει το σημείο που βρίσκονταν. Ενώ η Μίρα και ο Χόντορ προσπαθούν να βγουν από τη σπηλιά ο Μπραν βρίσκεται στο Γουίντερφελ. Βλέποντας το νεαρό Χόντορ ταυτόχρονα με την Μίρα στο παρόν όπου φωνάζει επανειλημμένα να κρατήσει την πόρτα ο Μπραν κάνει το λάθος και ρίχνει σε κατάσταση αμόκ το νεαρό Χόντορ, ο οποίος ακούει τις φωνές της Μίρα και γίνεται πλέον ένα μπερδεμένο πράγμα καταλήγοντας στη λέξη Χόντορ.

Ο Χόντορ πεθαίνει κρατώντας ηρωικά την πόρτα. Βασικά σε ολόκληρη τη ζωή επαναλαμβάνει τα λόγια της τελευταίας του στιγμής. Μπορεί να μην ήταν αυτό που θέλαμε ή αυτό που περιμέναμε αλλά ο Χόντορ ή Γουίλις άφησε ένα κενό στις καρδιές των φαν.

Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.