Η δίκη της Σέρσεϊ μάλλον δεν θα είναι αυτό που περιμέναμε

Σπόιλερ παντου! :-P

Το Winter is Coming μετέφρασε συνέντευξη του ηθοποιού Jonathan Pryce δλδ κύριου Σπουργίτη στο Πολωνικό περιοδικό Kawerna. Ο ηθοποιός μιλά για τον χαρακτήρα του ως "καλό" στην ιστορία κλπ αλλά το πιο ενδιαφέρον σημείο είναι οι αναφορές του στη δίκη της Σέρσεϊ.

[warning title="ΠΡΟΣΟΧΗ" icon="exclamation-triangle"]
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS
[/warning]

Ο ηθοποιός λοιπόν λέει πως η δίκη κανονίζεται και το Σεπτ γεμίζει με κόσμο. Ο Σπουργίτης είναι σίγουρος πως η Σέρσεϊ θα φανεί ενώ αγγελιοφόροι τον ενημερώνουν ότι δεν έχει ξεκινήσει καν για το Σεπτ. Πάραυτα ο ίδιος συνεχίζει να πιστεύει πως θα φανεί. Πίσω από την πλάτη του (και του κοντινότερου περιβάλλοντος του) όμως γίνονται πολλά σχέδια και ο καθένας προσπαθεί να τη φέρει στον άλλον. Η ένταση έχει κορυφωθεί στο Σεπτ αλλά ο Σπουργίτης παραμένει χαρούμενος και ικανοποιημένος, όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο. Δεν υποψιάζεται πως κάτι άσχημο πρόκειται να συμβεί.

Γνωρίζοντας ότι η Σέρσεϊ θα επιλέξει τη βία καταλαβαίνουμε πως ο Λάνσελ θα προσπαθήσει να την οδηγήσει στο Σεπτ κι εκεί θα έρθει αντιμέτωπος με το Βουνό, όπως είδαμε και στο τρέιλερ. Αν η Σέρσεϊ δεν πάει στο Σεπτ δεν θα υπάρξει δίκη; Δεν θα διαλέξει πρωταθλητή; Θα γίνει λουτρό αίματος για να βγάλουν μια και καλή τον Σπουργίτη από τη μέση;
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.