Οργιάζει η θεωρία για την πατρότητα του Τύριον

Αν δεν είστε γνώστης πατήστε εδώ για την θεωρία.

Αν είστε γνώστης, το δεύτερο επεισοδίου του GoT μας έδειξε τον Τύριον να «δαμάζει» τους δράκους με τον υπέροχο δικό του τρόπο. Μην φάτε την βοήθεια, είμαι φίλος της μαμάς σας και φυσικά η όμορφη - συγκινητική ιστορία για τον δράκο που ήθελε όταν ήταν παιδί. Η μητέρα του Τύριον Τζοάννα Λάννιστερ πέθανε φέρνοντας τον στη ζωή. Πατέρας του είναι ο Τάιγουιν, εξού και το μίσος και το λυπηρό back story της ζωής του.

Υπάρχει όμως και η θεωρία ότι το μίσος του Τάιγουιν δεν έχει να κάνει μόνο με την εμφάνιση και την «υπαιτιότητα» του θανάτους της αγαπημένης του συζύγου αλλά και με την πατρότητα του Τύριον από τον Τρελό Βασιλιά. Ο Τυριον είναι αγαπητός χαρακτήρας και του έχουν χαριστεί πολλά καλά και από τον Μάρτιν αλλά και από τη σειρά. Όμως πολλοί θέλουν να του δώσουν κάτι παραπάνω στον ρόλο του στην ιστορία ή ακόμη και στο θρόνο, παρουσιάζοντας τον ως το τρίτο κεφάλι του δράκου.

Δεν πιστεύω ότι ο Τύριον είναι Ταργκάρυεν και το τελευταίο επεισόδιο μιλά ξεκάθαρα πρώτα για την εξυπνάδα των δράκων και την ιστορία τους. H γνώση αυτή είναι που βοηθά τον Τύριον να βγει ζωντανός αλλά και να τους πάρει με το μέρος του, τουλάχιστον προς το παρόν.

Η κίνηση αυτή πάντως φούντωσε τη θεωρία φέρνοντας τον ως τον τρίτο εν ζωή Ταργκάρυεν μετά τον Τζον και τη Ντάνυ. Αν και η ιστορία έχει αποδείξει πως υπήρξαν αναβάτες δράκων που δεν ήταν Ταργκάρυεν όπως η Netty, η όλη θεωρία θα αποτελούσε ένα ολοκαίνουργο κεφάλαιο για τον αγαπητό νάνο.
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.