Το παρελθόν του Χόντορ

Το δεύτερο επεισόδιο έδειξε ένα όραμα του Μπραν στο Γουίντερφελ που περιείχε τον Χόντορ ως σταβλίτης σε νεαρή ηλικία. Ο Χόντορ λοιπόν μάθαμε ότι λέγεται Γουίλις (Wylis) και μιλούσε κανονικά.

Ο Μπραν φαίνεται χαρούμενος που ο Χόντορ μιλούσε στην Λυάννα και στον Νεντ σχολιάζοντας μάλιστα το στιλ του Μπέντζεν στην μάχη. Λένε επίσης για το αίμα γιγάντων που έχει, είτε αλήθεια είτε για να πειράξουν τον Μπέντζεν. Οπότε τι συνέβη στον Χόντορ;

Ο Γουίλις μπορούσε απλά να έχει χτυπηθεί στο κεφάλι από κάποιο άλογο εκεί στους στάβλους ή να είδε κάτι που τον σόκαρε τόσο ώστε να χάσει τη μηλιά του. Αν είδε επίσης κάτι που δεν έπρεπε θα μπορούσε να βασανίστηκε ή όπως τον Μπραν κάποιος θέλησε να τον σιωπήσει.

Η όλη θεωρία θα μπορούσε να συνδέεται ακόμη και με τη Λυάννα και πολλοί φαν μετά το επεισόδιο υποστηρίζουν ότι ο Χόντορ τη βοήθησε να το σκάσει με τον Ραίγκαρ ή ξέρει κάτι γι αυτό και τιμωρήθηκε.

Τα πράγματα στο GoT δεν είναι ποτέ απλά και θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μάθουμε για το παρελθόν του Χόντορ, ειδικά αν αυτό εμπλέκεται με την πλοκή του παρελθόντος!

Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.