Τίτλοι τέλους για Brenock O'Connor


To Game of thrones περιστασιακά δημιουργεί χαρακτήρες,οι οποίοι δεν υπάρχουν στα βιβλία. Ένας τέτοιος χαρακτήρας ήταν ο Olly.

Tον Olly τον πρωτοείδαμε στην 4η σεζόν όταν οι Άγριοι σκότωσαν τους γονείς του και αυτός κατευθύνθηκε βόρεια στο Μαύρο Κάστρο, στο οποίο βρήκε καταφύγιο στην Νυχτερινή Φρουρά.

Ο O'Connor ήταν μόλις 13 ετών όταν επιλέχθηκε για να είναι μέρος του καστ της σειράς. Όπως και άλλοι νεαροί ηθοποιοί της σειράς (Maise Williams, Jack Gleeson) o Ο'Connor έκανε την παρουσίαση του στην σειρά αξέχαστη με την υποκριτική, καθώς έκανε όλο το κοινό του GOT να τον μισήσει ακριβώς όπως και ο Joffrey.

Αρχικά βλέπουμε πως ο Olly θαυμάζει τον Jon Snow και θέλει όταν μεγαλώσει να γίνει σαν αυτόν. Στην συνέχεια όμως όταν ο Jon δείχνει συμπόνοια για τους Άγριους, αρχίζει και στρέφεται εναντίον του, κάτι το οποίο οδηγεί στον να τον μαχαιρώσει στο τέλος της 5ης σεζόν μαζί με άλλους αδερφούς του από την Νυχτερινή Φρουρά.

Η αυλαία λοιπόν για τον νεαρό ηθοποιό έπεσε στο 3ο επεισόδιο της 6ης σεζόν με τον απαγχονισμό του, ένας θάνατος που οι περισσότεροι φαν περίμεναν πως και πως.

Εμείς να ευχηθούμε στον ηθοποιό καλή συνέχεια στην καριέρα του που τώρα ξεκινάει και σίγουρα με μια συμμετοχή σε μια τέτοια σειρά όπως το  Game of Thrones στο βιογραφικό του θα αποτελέσει δυνατό χαρτί για τις επόμενες δουλειές του.

ΠΗΓΗ
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.