Η Carice van Houten μίλησε για τα επίπονα γυρίσματα της πλύσης του Jon Snow!


Όταν φέρνεις ένα χαρακτήρα πίσω στη ζωή, πρέπει να βεβαιωθείς ότι γίνεται τη σωστή στιγμή.

Η ανάσταση του Jon Snow (Kit Harington) είχε πολλές γωνίες λήψεις στο σώμα, με την Carice van Houten (Melisandre) να τον πλένει, να κόβει τα μαλλιά του και να λέει μαγικές λέξεις. Η σκηνή ήταν ατμοσφαιρική, αλλά για τους ηθοποιούς τα γυρίσματα της σκηνής ξανά και ξανά ήταν λίγο κουραστική.

Το Entertainment Weekly μίλησε με την Carice van Houten για την εμπειρία των γυρισμάτων της πραγματικής σκηνής ανάστασης του Jon Snow. H Van Houten είπε ότι ήταν μια μακρά, επίπονη διαδικασία.

"Έκανε τα πάντα για να τον αναστήσει! Ήταν μια τόσο σημαντική σκηνή, που γυρίστηκε από πολλές οπτικές γωνίες. Νομίζω ότι έπλυνα το σώμα του 50 φορές."

Ο Kit Harington, από την άλλη πλευρά, αγάπησε κάθε λεπτό από αυτό. Και μετά από πέντε σεζόν που πέρασε σχεδόν τα πάντα, μπορεί κανείς να καταλάβει το γιατί. Οι μέρες του στα γυρίσματα συνήθως περιλάμβαναν βαριά σπαθιά και σκηνές δράσης. Για πρώτη φορά, ήταν άνετος στο στούντιο, και το μόνο που έπρεπε να κάνει, ήταν να μην κοιμηθεί.

"Ήταν δύο εύκολα επεισόδια, μου άρεσε. Ήμουν σε ένα ζεστό δωμάτιο, το οποίο είναι ασυνήθιστο για μένα." 

Για το πλύσιμο και την περιποίηση είπε τα εξής: "Ήταν πολύ παράξενο, σαν υγρό όνειρο ενός έφηβου αγοριού, να είσαι σχεδόν γυμνός και η Carice van Houten να σε πλένει."


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.