Η Carice van Houten μίλησε για την κρίση της Melisandre!


Δεν ήταν πολύ καιρό πριν που η Carice van Houten, λάμβανε απειλές θανάτου για λογαριασμό του χαρακτήρα της, όταν έπαιξε σημαντικό ρόλο στην θάνατο της Shireen προς το τέλος της 5ης σεζόν.

Στη συνέχεια, στην πρεμιέρα της 6ης σεζόν, αποκαλύφθηκε ότι η Melisandre είναι στην πραγματικότητα, ηλικιωμένη, και εξαθλιωμένη. Αυτό έκανε μερικούς φαν να συμπαθήσουν το χαρακτήρα της και στη συνέχεια, στο τελευταίο επεισόδιο, όταν έφερε τον Jon Snow πίσω από τους νεκρούς, έγινε ένας πανικός.

Σύμφωνα με την Van Houten, η κοινή γνώμη έχει αλλάξει εν μία νυκτί. "Εγώ γρήγορα έγινα από την πιο μισητή γυναίκα στο πιο αγαπημένο πρόσωπο," είπε. "Οι άνθρωποι ξαφνικά είναι σαν, να θέλουν να με παντρευτούν! Έγινα ο αγαπημένος τους χαρακτήρας!"


H Van Houten μίλησε για μια σειρά από θέματα, συμπεριλαμβανομένου του κατά πόσο είναι επιτυχημένη η ανάσταση ενός νεκρού άνδρα και αν θα αποκαταστήσει την πίστη της Melisnadre, σύμφωνα με τις ικανότητες που έχει.

"Ένα μικρό κομμάτι, ναι, αλλά θέλει ακόμη χρόνο. Την είδαμε να περνάει μια πραγματική κρίση στην αρχή της σεζόν. Τώρα όμως φαίνεται ότι θα ανακάμψει. Το γεγονός ότι έκανε τον Jon Snow να αναστηθεί σημαίνει ότι υπάρχει ακόμα κάποια δύναμη στον Κύριο του Φωτός. Δεν νομίζω ότι πιστεύει ότι το έκανε μόνη της και ότι έχει μαγικές δυνάμεις. Πιστεύει ότι είναι υπηρέτης, και ανέκτησε ένα μέρος της πίστης της στον Κύριο του Φωτός. Βρίσκεται σε καλύτερο σημείο σε σχέση με το πρώτο επεισόδιο που την είδαμε."

Ακόμη αναφέρθηκε στην σχέση της με τον Davos και είτε ότι οι σχέσεις μεταξύ τους θα είναι λιγότερο τεταμένες από ό, τι πριν. "Είναι πιο κοντά ο ένας στον άλλο, με την έννοια ότι είναι στην ίδια κατάσταση. Είναι ευκολότερο για τον Davos να έρθει σε μένα, γιατί είμαι πιο ανοιχτή και ευάλωτη."Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.