Η Carice van Houten μίλησε για την ανανεωμένη πίστη της Melisandre!


Η Carice van Houten μίλησε για το ρόλο της Melisandre στο making gameofthrones για αυτή τη σεζόν.

"Ξεκινάμε με την Melisandre που στην αρχή φαίνεται κακιά, που δεν κοιμάται και σιγά σιγά να ανακτά ει την πίστη της και την εμπιστοσύνη της, σιγά σιγά αισθάνεται σαν να έχει μια θέση σε αυτό το παιχνίδι και να γίνεται συμπαθητική για πρώτη φορά. Είναι πιο προσιτή. Είναι στην ίδια βάρκα με τον Davos, γιατί και οι δύο έχασαν πολλά. Πρώτα έχασαν τον Stannis, και στη συνέχεια τον Jon Snow, έχοντας μεγάλες ελπίδες για αυτούς."

Βλέποντας τον Jon Snow ζωντανό για πρώτη φορά:

"Είναι τελείως συγκεχυμένη. Εκείνη δεν καταλαβαίνει πραγματικά τι δύναμη της, ακριβώς. Όταν ουσιαστικά λέει στον Davos στο δεύτερο επεισόδιο, "δεν ξέρω πώς να το κάνουμε, πραγματικά," αυτή βρίσκεται σε μια κρίση. Έτσι, τη στιγμή που είδε τι κατάφερε, είναι εντελώς σε σύγχυση πώς το έκανε. Αλλά επανακτά λίγο από την πίστη της, ότι μπορεί ακόμα να υπάρχει κάτι, ότι δεν είναι εντελώς τρελό."

Στο ερώτημα στον Jon αν είδε κάτι μετά τον θάνατό του είπε τα εξής:

 "Λοιπόν, νομίζω ότι ήθελε να ακούσει λίγο περισσότερο από ό, τι "τίποτα", όπως ο καθένας θα περίμενε. Οποιοσδήποτε θα ζητούσε από ένα πρόσωπο που έρχεται πίσω από τους νεκρούς, να του πει τι είδε: "Παρακαλώ πείτε μου υπάρχει κάτι καλό εκεί - ή ότι υπάρχει κάτι". Και λέει τίποτα. Αυτό είναι τόσο απογοητευτικό, νομίζω."

Διαβάστε την υπόλοιπη συνέντευξη εδώ.
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.