Ο Coster-Waldau δεν αφήνει τα παιδιά του να δουν GoT και η Lena Headey μίλησε για το σκοτεινό μονοπάτι της Cersei


Η Lena Headey έδωσε συνέντευξη στο Parade και μίλησε για το τι μπορεί να συμβεί στην Cersei Lannister σε αυτήν την σεζόν του Game of Thrones.

Η μόνη κόρη του Tywin Lannister έχει πολλά στο μυαλό της για να είναι δυσαρεστημένη με τους γύρω της. Μόλις έμαθε ότι η κόρη της είναι νεκρή, και θα πρέπει να αναλάβει ακόμη περισσότερο πρωτοβουλίες για την οικογένεια Lannister. Όταν ρωτήθηκε η ηθοποιός, για το πόσο σκληρή είναι η Cersei είπε τα εξής:

"Δεν νομίζω ότι είναι πολύ σκληρή. Δεν είναι αντιπαθής, όπως κάποιοι θεωρούν γι 'αυτό δεν την βλέπω τόσο κακιά. Τελικά, αυτή είναι μία επιζών. Αυτή η σεζόν είναι λίγο διαφορετική για την Cersei."

Τι θα κάνει η Cersei αυτή τη σεζόν; Η Headey λέει ότι η Cersei είναι τώρα σε ένα σκοτεινό σημείο και μπορεί να κάνει απελπιστικά πράγματα μερικές φορές.


Όταν ρωτήθηκε τι είναι για τον κόσμο του George R. R. Martin είπε τα εξής; "Υποθέτω ότι ο καθένας θα ήθελε να παρακολουθήσει μια τρέλα." Εκείνη δεν λέει αν αυτή είναι η Cersei αλλά με δεδομένο αυτά που έχει περάσει, μάλλον θα έχουμε σοβαρές εξελίξεις στο μέλλον με την Cersei.


Στη συνέχεια ο Nikolaj Coster-Waldau μίλησε στο New York Post για την σειρά. Αναφέρθηκε στην πρεμιέρα της 6ης σεζόν, όπου ο Jaime βλέπει την αδερφή του να ανακαλύπτει το θάνατο της κόρης τους.

"Είναι μια σπαρακτική σκηνή να βλέπω με την Cersei την κόρη μας νεκρή." Έτσι, όταν ο Jaime λέει, "Θα σκοτώσω τον υπόλοιπο κόσμο, θα καταστρέψω τα πάντα, για να σε κάνω ευτυχισμένη", είναι γιατί θέλει να κάνει την Cersei να νιώσει καλύτερα.

Ο Coster-Waldau μίλησε ακόμη για το συμβάν του βιασμού στη σκηνή μεταξύ Cersei και Jaime, και γιατί δεν αφήνει τις κόρες του, οι οποίες είναι 12 και 15 χρονών, να παρακολουθήσουν την σειρά.

"Η σύζυγός μου δεν το παρακολουθεί. Η δουλειά είναι δουλειά. Δεν είναι κάτι που μπορούμε να καθίσουμε και να το απολαύσουμε. Για τα παιδιά μου, είναι παράξενο να δουν τον μπαμπά τους να προσποιείται ότι είναι κάποιος άλλος. Είναι περίεργο να δουν τον πατέρα τους να κάνει διάφορα με μια άλλη γυναίκα. Δεν είναι ωραίο."


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.