Ο σκηνοθέτης Daniel Sackheim μιλάει για την συμμετοχή του στο GOT


Ο σκηνοθέτης Daniel Sackheim είναι ο άνθρωπος που σκηνοθέτησε τα 2 τελευταία επεισόδια της 6ης σεζόν το Oathbreaker και το Book of the Stranger και μίλησε για την εμπειρία του από την συμμετοχή στην σειρά αλλά συζήτησε και τα πιο σημαντικά γεγονότα των 2 αυτών επεισοδίων.


O Sackheim αναφέρθηκε αρχικά στο πιο πρόσφατο επεισόδιο και κυρίως στην μεγάλη σκηνή της Daenerys τονίζοντας : "To 90% από τις φλόγες ήταν αληθινό". Είχαμε και ένα τοίχος από φωτιά μέσα απο το οποίο δεν χρειάστηκε να περάσει η ίδια η ηθοποιός αλλά κάποιος άλλος." 

Στην συνεχεία αναφέρθηκε πως του αρέσει να βοηθάει τους ηθοποιούς να αποδίδουν στον βαθμό που πρέπει κατά την διάρκεια μιας σκηνής δίνοντας ως παράδειγμα την σκηνή της Missandei και του Grey Worm στην οποία διαπραγματεύονται με τους αφέντες : "Οι ηθοποιοί μου έθεταν ερωτήσεις σχετικά με την σκηνή και τους είδα πως ήταν αρκετά μπερδεμένοι, οπότε χωρίς να απαντήσω σε καμιά τους ερώτηση τους είπα παιδιά πάμε γύρισμα. Ήθελα να φαίνονται μπερδεμένοι σε αυτή την σκηνή και αυτό βγήκε μπροστά στην κάμερα."
Για την πολυαναμενόμενη σκηνή της Sansa και του Jon o σκηνοθέτης είπε πως την γύρισαν μια φορά και ήταν αυτό που είδαμε στην τηλεόραση. Ο Sackheim δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι οι σε αυτά τα 2 επεισόδια οι κύριοι πρωταγωνιστές είναι η Daenerys και ο Jon καθώς και οι δυο αναγεννιούνται με διαφορετικό τρόπο, η Dany μέσα από τις φλόγες και ο Jon στον παγωμένο βορρα. Είναι δηλαδή τα δυο άκρα η φωτιά και ο πάγος.

Τέλος σχολίασε και την σκηνή του Tormund και της Brienne λέγοντας:

"Mε ξάφνιασε που τόσοι πολλοί το παρατήρησαν καθώς επρόκειτο για μια μικρή ευχάριστη νότα θα έλεγα και η όλη αναστάτωση που δημιουργήθηκε με σόκαρε. Πάντως ήταν μια ευχάριστη εξέλιξη για τους δυο χαρακτήρες και θα είναι ωραίο να δούμε πως θα εξελιχθεί στην συνέχεια."

Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.