Η Emilia Clarke μίλησε για την γυμνή σκηνή της Daenerys στο φινάλε του 4ου επεισοδίου!


Η μητέρα των δράκων επέστρεψε δυναμικά σε μια υπέροχη σκηνή, καίγοντας τους khal στο Ναό του Dosh khaleen, και δείχνοντας σε όλους ποια είναι.

Για την Clarke, αυτή η σκηνή ήταν μια στιγμή ορόσημο, γιατί ξεκαθαρίζει το ζήτημα του αν η Dany δεν έχει ανοσία στη φωτιά. (Ο George R.R Martin θολώνει τα νερά, μιλώντας για αυτό ως ένα είδος μαγικής εκδήλωσης). Αλλά η σειρά έχει περάσει το δικό της τρόπο, δείχνοντας, ότι η Dany είναι μια υπερδύναμη.

Μιλώντας στο Entertainment Weekly, ο Dan Weiss επιβεβαίωσε πόσο διασκεδαστικό ήταν να επιστρέψουν στο φινάλε της 1ης σεζόν.

"Ξέρεις από την πρώτη σεζόν ακούγεται, ότι η Dany είναι πολύ δυνατή και άκαυστη, αλλά δεν είναι αυτό η πραγματική ιστορία. Είναι σχεδόν σαν την αποκάλυψη που είχε όταν ο Jorah και ο Daario έφτασαν για να την σώσουν. Σκέφτηκε λοιπόν ότι αντί για να προσπαθήσουν να το σκάσουν θα ήταν καλύτερα να μείνουν και η Dany να δείξει την δύναμή της με άλλο τρόπο. Είναι μια πολύ απλή λύση, ένα σχέδιο όπου τρία άτομα θα πάρουν δεκάδες μαζί τους με ένα πολύ δραματικό τρόπο, χρησιμοποιώντας την φωτιά.""Έτσι η Clarke, κατάφερε να πάρει μαζί της το "κομμάτι που λείπει" δηλαδή ότι η Dany πρέπει πριν ξεκινήσει για το Westeros να έχει τις ορδές των Dothraki στο πλευρό της. "Οι Dothraki είναι το κομμάτι που λείπει από το πλήρωμά της"


Αλλά το πραγματικό σοκ είναι ότι, η Dany εμφανίστηκε γυμνή, ενώ υπήρχαν φήμες σχετικά με ότι η Clarke δεν ήθελε να κάνει γυμνό. Είπε λοιπόν τα εξής:

"Θα ήθελα να υπενθυμίσω στους ανθρώπους την τελευταία φορά που έκανα γυμνό ήταν στην 3η σεζόν. Αλλά αυτή τη φορά είμαι εγώ, περήφανη και δυνατή. Αισθάνομαι πραγματικά χαρούμενη που είπα «Ναι.» αυτό το έκανα εγώ και όχι κάποια που θα έπαιρνε την θέση μου."

Όχι ότι η Clarke στάθηκε γυμνή στη μέση της ερήμου. Παρά το γεγονός ότι οι περισσότερες από τις σκηνές στο στρατόπεδο των Dothraki γυρίστηκαν στις ερήμους της Ισπανίας, ξέραμε από τις φωτογραφίες των φαν ότι ο ναός είχε αναδημιουργηθεί για δεύτερη φορά στο Μπέλφαστ.


Όπως αναφέρει η Clarke: "Το να βγάζω τα ρούχα μου δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα, αλλά με τη βοήθεια των εφέ, υπάρχει ένας έλεγχος σε αυτό. "

Ο Benioff, δήλωσε: "η Εμίλια ήταν υπέροχη. Είναι από εκείνες τις περίεργες σκηνές επειδή οι μισές γυρίστηκαν στην Ισπανία, και οι άλλες στο Μπέλφαστ. Αλλά οφείλεται σε μεγάλο βαθμό την απόδοσή της, ήταν άψογη."

Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.