Νέες συνεντεύξεις από Emilia Clarke και Sophie Turner!


  Η γλώσσα των Dothraki, είναι μια φανταστική διάλεκτος που επινοήθηκε αποκλειστικά για το Game of Thrones.


Ως εκ τούτου, οι ηθοποιοί της σειράς, έπρεπε να μάθουν από την αρχή να μιλάνε τη γλώσσα των Dothraki. Ανάμεσα σε αυτούς, βρισκόταν και η αγαπημένη μας Emilia Clarke. H νεαρή ηθοποιός, σε συνέντευξη που έδωσε στο EW, αποκάλυψε πως ήταν γι' αυτήν η εμπειρία του να μαθαίνει μια καινούργια φανταστική διάλεκτο:

"Η γλώσσα των Dothraki είναι ένα περίεργο πράγμα που σου μπαίνει στο μυαλό και μετά είναι δύσκολο να το αποβάλλεις από την σκέψη σου. Υπήρχαν μέρες όπου τα γυρίσματα διαρκούσαν πολλές ώρες. Τότε, τα Dothraki "κολλούσαν" στο μυαλό μου τόσο έντονα σε σημείο να μην μπορώ μετά να μιλήσω ή να σκεφτώ στα Αγγλικά!"

Μάλιστα, η Emilia παραδέχτηκε πως η αγαπημένη της Βαλυριανή λέξη είναι: Dracarys. "Την χρησιμοποιώ και στην καθημερινή μου ζωή. Αυτή η λέξη έχει κάτι όμορφο μέσα της και σου δίνει δύναμη"

Την ίδια στιγμή, η Sophie Turner, που ενσαρκώνει τον ρόλο της Sansa Stark, σε συνέντευξη που έδωσε στο WSJ, σχολίασε την εμπειρία του να παίζεις σε ένα τόσο μεγάλο τηλεοπτικό σήριαλ από τα δεκατρία σου, και πως αυτό αλλάζει τη ζωή σου.Επίσης, η νεαρή ηθοποιός, βρήκε τον χρόνο να παίξει GoT Trivia, με μεγάλη επιτυχία:

Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.