Φαν του Game of Thrones προέβλεψε το μυστήριο του Hodor χρόνια πριν!


Μπορεί οι υπόλοιποι θαυμαστές του Χόντορ, του χαρακτήρα του Game of Thrones, να έμαθαν πριν από μερικές ώρες τι σημαίνει το όνομα, ωστόσο, ένας θαυμαστής της σειράς είχε «λύσει» από το 2008 το μυστήριο.

Στο πέμπτο επεισόδιο της έκτης σεζόν, ο Μπραν Σταρκ βρίσκεται κυνηγημένος από μια στρατιά White Walkers. Ο ίδιος βρίσκεται βυθισμένος σε ένα όραμα όπου βλέπει τον κατά τα άλλα φυσιολογικό Χόντορ, σε νεαρή ηλικία. Καθώς προσπαθεί να ξεφύγει, μπαίνει στο μυαλό του Χόντορ και αυτός -όταν ήταν μικρό αγόρι- ακούει το μήνυμα της Μίρα που επαναλαμβάνει: «Κράτα την πόρτα».

Αυτό το μήνυμα «Hold the door» μετατρέπεται σταδιακά σε «Hodor», ένα μήνυμα που ο χαρακτήρας επαναλαμβάνει σε όλη τη διάρκεια της ζωής του, μέχρι την μελλοντική συνάντησή του με τους White Walkers.

Για τους περισσότερους, η ανακάλυψη ήταν σοκαριστική. Όχι τόσο για έναν θαυμαστή της σειράς, που το 2008, απαντώντας σε σχόλιο με το ερώτημα «Τι σημαίνει Χόντορ», είπε: «Ο καημένος ο τύπος απλά ζητά από κάποιον να του κρατήσει την πόρτα (για να περάσει), καθώς πάντα μεταφέρει κάποιον άλλο» έγραψε ο χρήστης Μιρντίν, «Μετά από λίγο, το "Hold the door" έγινε "Hold the doorHold the doorHoldoorHodoor» πρόσθεσε. «Το μυαλό του τελικά τρελάθηκε και τώρα το μόνο που λέει είναι Hodor».

Παρόλο που το σχόλιο ήταν απλά μια προσπάθεια για χιούμορ, φαίνεται πως ο χρήστης προέβλεψε με ακρίβεια την προέλευση του ονόματος, πολλά χρόνια πριν η δημοφιλής σειρά βιβλίων γίνει σειρά στην τηλεόραση.


Το 2013, ο Kristian Nairn έδωσε συνέντευξη στο Flicks and the City, και ρωτήθηκε πώς θα ήθελε να πεθάνει ο Hodor. η απάντησή του ήταν προφητική.Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.