Το καστ του Game of Thrones ίσως αποκάλυψε μεγάλα σπόιλερ

Τo θέμα περιέχει σπόιλερ.

Τον περασμένο μήνα οι ηθοποιοί Sophie Turner, Maisie Williams, Isaac Hempstead Wright, Dean-Charles Chapman και Liam Cunningham έπαιξαν στο Yahoo! το παιχνίδι «Δύο αλήθειες κι ένα ψέμα».

Στο παιχνίδι αυτό λοιπόν ρωτήθηκαν για δύο αλήθειες κι ένα ψέμα που είχαν να κάνουν φυσικά με τη σειρά. Αν και τότε οι απαντήσεις τους έμοιαζα τυχαίες, τώρα που φτάνουμε στα μισά ίσως κρύβουν κάποια πιθανά σπόιλερ. Συγκεκριμένα κοιτάζοντας τις απαντήσεις των δύο κοριτσιών.

[warning title="ΠΡΟΣΟΧΗ" icon="exclamation-triangle"]
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS
[/warning]

Η Sophie (Σάνσα) είχε πει: 1. Ο Ράμσεϊ πεθαίνει, 2. η Stoneheart επιστρέφει και 3. η Άρυα σβήνει τρία άτομα από τη λίστα της. Για τις απαντήσεις της Σάνσα ξέρουμε πως ο θάνατος του Ράμσεί είναι κάτι πολύ πιθανό, εδικά με όσα ακούγονται για τη Μάχη των Μπάσταρδων. Για την Σκληρόκαρδη έχουμε που το αναλύουμε από την τρίτη σεζόν. Αν και φέτος επιστρέφουμε στα Ρίβερλαντς μοιάζει πολύ αργά για να την εισάγουν στην ιστορία. Τέλος η Άρυα είναι πολύ μακριά ώστε να σκοτώσει και τους τρεις χαρακτήρες (που ακούσαμε σε προηγούμενο επεισόδιο) οπότε μάλλον αυτό ήταν το ψέμα, αφήνοντας τον θάνατο του Ράμσει ως τη μια αλήθεια και την υπόθεση Σκληρόκαρδη με ένα μεγάλο ερωτηματικό.

Η Maisie (Άρυα) είχε πει: 1. Η Άρυα επιστρέφει στο Γουέστερος, 2. Η Άρυα βρίσκεται στο τρέιλερ περισσότερες φορές από όσες συνειδητοποιούμε γιατί δεν την αναγνωρίζουμε και 3.η Άρυα δεν σβήνει άλλα ονόματα από τη λίστα της. Αν κα η Άρυα πήγε στον Οίκο με τη θέληση της δεν αποκόπηκε ουσιαστικά ποτέ από το παρελθόν της. Ίσως λοιπόν στο τέλος της σεζον τη δούμε να πηγαίνει στο Γουέστερος. Αν λοιπόν κινηθεί κατά κει μοιάζει πολύ πιθανό να σβήσει η ίδια κάποιον από τη λίστα, πιθανότατα τον Φρέυ, μιας και οι Σέρσεί και Βουνό μάλλον θα πεθάνουν από άλλα χέρια (προφητείες κλπ θεωρίες). Οπότε το νούμερο τρία μάλλον είναι το ψέμα και το πρώτο αλήθεια. Τώρα η δεύτερη απάντηση αποτελεί μια πολύ ενδιαφέρουσα τροπή. Η Άρυα όντας εκεί που είναι θα μάθει να αλλάζει τη μορφή της αλλά ποιου ή ποιών θα μπορούσε να έχει και να τους είδαμε στο τρέιλερ; Πόσα πρόσωπα σχετίζονται άμεσα με την ιστορία της στο Μπράαβος; Βάζουμε ερωτηματικό λοιπόν!

Εκτός κι αν τα κορίτσια δεν έπαιξαν με τους κανόνες! :-P

πηγή

Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.