Η Κόκκινη γυναίκα του Μιρίν στο Game of Thrones


Γνωρίζαμε ότι υπάρχουν πολλοί ιερείς του Κόκκινου Θεού και έχουν μαγικές ικανότητες όπως ο Θόρος ή η Μελ.

Τώρα στο GoT έχουμε νέα προσθήκη, αυτή της Kinvara, της ιέρειας που βρίσκεται στο Μιρίν και παρουσιάζεται μπροστά στους Τύριον και Βάρυς. Η ηθοποιός που την υποδύεται λέγεται Ania Bukstein.

Η θρησκεία του R'hllor είναι καθιερωμένη σε Έσσος και Γουέστερος και ο Άρχοντας του Φωτός έχει πολλούς οπαδούς. Είναι ωστόσο ενδιαφέρον ότι η Kinvara μοιάζει να φορά το ίδιο περιδέραιο με την Μελ. Το όνομα διέρρευσε από τις οντισιόν και λέγεται ακόμη ότι η ιέρεια πιστεύει πως η Ντάνυ είναι ο Αζόρ Αχάι, κάτι που φέρνει «ρήξη» στην άποψη της Μελ περί Τζον. Ο χαρακτήρας της Kinvara δεν υπάρχει στα βιβλία οπότε το μόνο που ξέρουμε είναι η περιγραφή του ΗΒΟ «ο Τύριον ψάχνει έναν περίεργο σύμμαχο».

Στην πραγματική ζωή τώρα η Kinvara είναι μια πόλη στην Ιρλανδία και σημαίνει ο αρχηγός της θάλασσας. Θα μπορούσε αυτό να είναι φόρος τιμής του GoT στην τοποθεσία γυρισμάτων, κάποια κωδική ονομασία ή μια ένδειξη σχετικά με τον χαρακτήρα; Όποια κι αν είναι η Kinvara φάνηκε συναρπαστική από τα τρέιλερ και αναμένουμε το επόμενο επεισόδιο.
πηγη
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.