Η Gemma Whelan (Yara Greyjoy) μίλησε σχετικά με το ρόλο της στην 6η σεζόν!


Η Gemma Whelan (Yara Greyjoy) έκανε την επιστροφή της στο δεύτερο επεισόδιο του Game of Thrones μετά από πολύ καιρό.

Υπήρχαν φαν που φοβήθηκαν ότι η ιστορία της, μαζί με άλλων πολλών Σιδερογέννητων χαρακτήρων, θα κόβονταν από την σειρά, αλλά σύμφωνα με μια νέα συνέντευξη της Whelan που έδωσε στο IGN, ποτέ δεν ήταν κάτι τέτοιο στα σχέδια της παραγωγής.

"Εγώ γνώριζα ότι υπήρχε περισσότερη ιστορία για μένα, αλλά και σχέδια για τους Greyjoys να κάνουν περισσότερα πράγματα από ό, τι έχουν κάνει μέχρι τώρα. Μου είπαν ότι η ιστορία θα επεκταθεί αργότερα στη σεζόν. Τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν, επίσης και να δείτε αρκετές εξελίξεις. Πάντα ήξερα ότι θα δούμε περισσότερα στις επόμενες σεζόν, το οποίο είναι υπέροχο."Η Whelan είναι αρκετά καλή στο να μην πέσει σε σπόιλερ, αλλά πέφτει σε υπαινιγμούς για την ιστορία των Greyjoy και ρίχνει λίγο φως στην σχέση της Yara με το θείο της Euron. "Ξέρει ότι έχει ένα θείο που έχει φύγει, και απουσιάζει, για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα", λέει η Whelan. "Δεν νομίζω ότι περιμένει να τον δει."

Η Whelan, δήλωσε επίσης ότι η Yara θα κάνει τα πάντα για να μάθει ποιος σκότωσε τον πατέρα της, παρά την αμφιλεγόμενη σχέση τους, έτσι αναμένουμε οι χαρακτήρες να έρθουν σε σύγκρουση σε κάποιο σημείο. Ίσως συμβεί στο Kingsmoot, όπου οι Σιδερογέννητοι θα εκλέξουν το νέο ηγέτη τους.

Τέλος, η Whelan μίλησε για το πώς η Yara μπορεί να αντιδράσει όταν δει τον Theon και πάλι, όταν επιστρέψει σπίτι. "Ξέρω ότι αγαπά την οικογένεια, και ελπίζω ότι θα καταφέρουν να τα βρούνε. Θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε." 
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.