Η Gemma Whelan (Yara) μίλησε για το kingsmoot, και ο Pilou Asbæk εξηγεί γιατί λείπει το eyepatch του Euron!


Οι Σιδερογέννητοι επέστρεψαν στο Game of Thrones την περασμένη Κυριακή, όταν ο Euron Greyjoy σκότωσε τον μεγαλύτερο αδελφό του, Balon, για να κηρυχθεί βασιλιάς των Σιδήρου Νήσων.

Η Yara Greyjoy, κόρη του Balon, ορκίστηκε εκδίκηση, αν και δεν γνωρίζει ακόμη ότι ο Euron ήταν πίσω από τη δολοφονία, αλλά προτού μπορέσει να πραγματοποιήσει τα σχέδιά της, το ζήτημα της διαδοχής πρέπει να διευθετηθεί. Πολύ σύντομα, θα πραγματοποιηθεί το kingsmoot, μια συνάντηση που θα καθορίσει τον επόμενο ηγεμόνα των Σιδερογέννητων.

Σε μια συνέντευξη με το TV Guide, η Gemma Whelan, η οποία παίζει την Yara, μίλησε λίγο για το kingsmoot. "Δεν είναι απλά μια εποχή της τυραννίας", είπε. "Υπάρχει κάποια δομή σε αυτό. Είναι μια ωραία αντιπαράθεση για τους Σιδερογέννητους."

"Οι υποψήφιοι θα πρέπει να μιλήσουν, να αναφερθούν στα σχέδιά τους για το τι πρόκειται να κάνουν. Στη συνέχεια, οι Σιδερογέννητοι θα ψηφίσουν σύμφωνα με αυτό που έχουν ακούσει."

Οι Σιδερογέννητοι είναι παραδοσιακά γνωστοί για επιδρομές σε παραθαλάσσιες πόλεις παίρνοντας χρήματα, αγαθά, και τους δούλους με τη βία. Είναι οι μόνοι άνθρωποι στο Westeros που κάνουν πραγματικά εκλογές.


Η Yara προτίθεται να προσπαθήσει να κερδίσει τις εκλογές στο Kingsmoot, αλλά όπως είδαμε κατά τη διάρκεια της συνομιλίας της με τον Balon στο "Home", δεν είναι αρκετά τόσο πρόθυμη να κάνουν πόλεμο στο Βορρά όπως πριν. Με την εμφάνιση του, Euron στο Kingsmoot, και με το σκεπτικό του να σκοτώσει, μπορεί να έχουμε πολλές συγκρόυσεις. 

Ο Euron είναι κάτι σαν X-Factor σε αυτό το σημείο στην ιστορία, αλλά o Whelan νομίζει ότι είναι καλύτερο να είναι επιφυλακτικοί γι 'αυτόν. "Σίγουρα βάζει τη γάτα ανάμεσα στα περιστέρια", είπε. "Τα λίγα που έχουμε δει από αυτόν μέχρι τώρα, δεν είναι τίποτα. Είναι νόμος για τον εαυτό του, όπως ο ίδιος είναι στα βιβλία. Έτσι είναι απολύτως αληθές με τον χαρακτηρισμό που του αποδίδεται"

Ένα μικρό πράγμα που δεν φοράει πάνω του σε σχέση με τα βιβλία είναι ένα μπάλωμα πάνω από το αριστερό του μάτι. Σύμφωνα με τον Theon, αυτό κρύβει ένα μαύρο μάτι που λάμπει με κακία. Το δεξί μάτι του είναι μπλε.

Παρακάτω εξηγεί γιατί δεν το φοράει.Η Whelan μίλησε ακόμη για την σχέση της μεταξύ της Yara και του αδελφού της Theon. Ο Theon θα επιστρέψει σπίτι του αν και είναι ασαφές κατά πόσον αυτός θα προλάβει το kingsmoot. "Έχουμε μια καλή σχέση, ακόμη κι αν είναι ασταθής," δήλωσε η Whelan. "Εγώ ξέρω ότι η Yara είναι πολύ ηθική και σωστή. Έτσι θα δούμε σημαντικές εξελίξεις κατά την επιστροφή του Theon."
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.