Ο George R.R. Martin αποκάλυψε τρεις μεγάλες ανατροπές στο Game of Thrones!


Πριν από δύο χρόνια, οι παραγωγοί του Game of Thrones, David Benioff και Dan Weiss ανέφεραν ότι η η σειρά επρόκειτο να ξεπεράσει το μυθιστόρημα του George R.R. Martin.

Οι παραγωγοί συναντήθηκαν με τον Martin στη Σάντα Φε, και ο συγγραφέας μίλησε για το σχέδιό του για το πώς η ιστορία θα συνεχίσει στα βιβλία του. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε όλες τις λεπτομέρειες που αποκάλυψε ο Martin, αλλά υπήρξαν τρεις στιγμές που ξεχώρισαν. Έχουμε δει, ήδη δύο από αυτές τις στιγμές στην σειρά.

Η πρώτη ήταν ο θάνατος της Shireen που είδαμε στην 5η σεζόν του GoT με το επεισόδιο "The Dance of Dragons". Η δεύτερη ήταν η θυσία του Hodor, με το επεισόδιο «The Door» Και ποια θα είναι η τελευταία; Σύμφωνα με τον Benioff, η τρίτη συγκλονιστική στιγμή είναι στο τέλος.

Ο Benioff μίλησε και γενικότερα για τη σχέση ανάμεσα στην σειρά και τα βιβλία τώρα που τα έχει ξεπεράσει. Αρκετοί πιστεύουν ότι η σειρά θα χαλάσει τα βιβλία, αλλά μπορεί να μην είναι τόσο σοβαρό όσο ορισμένοι φαν περιμένουν. "Οι άνθρωποι μιλούν για το αν τα βιβλία πρόκειται να χαλάσουν και δεν είναι αλήθεια", είπε.

"Έτσι, πολλά από αυτά που κάνουμε διαφέρουν από τα βιβλία, υπάρχουν όμως ορισμένα βασικά στοιχεία που θα είναι το ίδιο. Θα μείνουν έκπληκτοι όταν διαβάσουν τα βιβλία μετά την σειρά."


[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.