Ο George R.R Martin ενέκρινε αυτόν τον θάνατο


Άλλος ένας θάνατος ήρθε στο 5ο επεισοδιο της 6ης σεζόν και ήταν ίσως ο πιο συγκινητικός της σεζόν καθώς ο Hodor θυσίασε την ζωή του για να μπορέσει να ξεφύγει ο Bran με την Meera.
Για όσους έχουν διαβάσει τα βιβλία ο θάνατος του Hodor δεν έχει έρθει ακόμα εκεί αλλά σύμφωνα με τους παραγωγούς είναι κάτι το οποίο τους είχε εμπιστευτεί ο ίδιος ο Martin όταν είχαν συναντηθεί προκειμένου να συζητήσουν για την νέα σεζόν.  Οι παραγωγοί δήλωσαν σε πρόσφατη συνέντευξη τους:

"Είχαμε αυτή την συνάντηση με τον Martin και προσπαθούσαμε να του αποσπάσουμε όσο πιο πολλές πληροφορίες γίνεται σχετικά με την συνέχεια και ίσως η πιο σοκαριστική αποκάλυψη ήταν η γέννηση του ονόματος του Hodor, πως ουσιαστικά προέκυψε. Θυμάμαι ότι κοιτιόμασταν σοκαρισμένοι με τον Dan."


Σίγουρα η ιστορία του Hodor προκάλεσε σε πολλούς φαν έκπληξη και εφόσον οι παραγωγοί επιβεβαιώνουν ότι οι πληροφορίες προήλθαν από τον ίδιο τον Μartin αυτό σημαίνει ότι ένα μέρος της ιστορίας ή ολόκληρη θα περιλαμβάνεται στο επερχόμενο βιβλίο "The Winds of Winter".

ΠΗΓΗ
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.