Η Girona σε διαπραγματεύσεις για την 7η σεζόν του Game of Thrones


Η El Punt Avui αναφέρει ότι η Girona, που χρησιμοποιείται σαν τοποθεσία για τα γυρίσματα στην έκτη σεζόν, αξιοποιώντας την επιτυχία του Game of Thrones έχει ήδη ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με το HBO για την 7η σεζόν.

Στην πόλη της Girona έγιναν τα γυρίσματα για το Braavos και το King’s Landing. Ο Σύμβουλος Πολιτισμού, Carles Ribas, λέει ότι οι συνομιλίες έχουν ήδη ξεκινήσει ανάμεσα στην πόλη και το HBO με όρους που η σειρά θα επιστρέψει εκεί και πάλι, αλλά ισχυρίστηκε ότι τίποτα δεν έχει υπογραφεί ή συμφωνηθεί ακόμη. Ο Ribas δήλωσε επίσης ότι οι διαπραγματεύσεις θα πρέπει να είναι προσεκτικές καθώς μετά τα γυρίσματα του Game of Thrones εκεί, το Γραφείο Κινηματογράφου της  Girona έχει προσελκύσει και άλλες προσφορές, για την ανάδειξη της πόλης.

Ο Ribas δήλωσε ότι η φιλοξενία του Game of Thrones ήταν μια θετική κίνηση για την περιοχή, με τους παραγωγούς, ηθοποιούς και ντόπιους να είναι εξίσου ευχαριστημένοι. Η σειρά είναι πλέον τόσο δημοφιλής εκεί που η υψηλή ζήτηση για τις πωλήσεις εισιτηρίων για να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της έκτης σεζόν προκάλεσε την πτώση συστήματος στον υπολογιστή.
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.