Οι ηθοποιοί πίσω από τον Hodor και τον Bran μίλησαν για το φινάλε του "The Door"


Μετά τηn ολοκλήρωση του τελευταίου επεισοδίου "The Door" οι ηθοποιοί Kristian Nairn (Hodor) και Isaac Hempstead Wright (Bran Stark) έδωσαν πολλές συνεντεύξεις.

Ας ξεκινήσουμε με τον Nairn, ο οποίος μίλησε για το πώς ανακάλυψε ότι ο Hodor επρόκειτο να πεθάνει:

"Πρώτα το άκουσα από φίλους, που είχαν διαβάσει το σενάριο. Νομίζω ότι είπα γελώντας, Θα επιβιώσω άραγε; Τότε με κάλεσαν ο David και ο Dan, και μου ανακοίνωσαν τα νέα. Στη συνέχεια διάβασα το σενάριο που αγάπησα. Αγάπησα τη σκηνή. Δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερο τρόπο να φύγω, πραγματικά. Ο ίδιος δεν τα παρατάει. Ποτέ δεν αφήνει την πόρτα. Για να προστατεύσει τους φίλους του."

Υπήρξε κάποια συζήτηση σχετικά με το αν ήταν ο Hodor ο ίδιος που κράτησε την πόρτα στο τέλος του επεισοδίου, ή αν ο Μπραν τον ανάγκασε να το κάνει. Ο Nairn, είπε ότι ο Hodor την κρατούσε με την δική του δύναμη.

"Όχι ο Hodor δεν δυσανασχετεί. Ο ίδιος δεν νιώθει αυτό το συναίσθημα. Δεν νομίζω ότι είναι πολύ λάτρης να τον ελέγχουν, αλλά βλέπει την ευρύτερη εικόνα και αποφασίζει να βοηθήσει όσο μπορεί.. Δεν είναι ο πιο έξυπνος άνθρωπος, αλλά νομίζω ότι μπορεί να αισθανθεί όταν τα πράγματα είναι σημαντικά. Νομίζω ότι είναι πιο θλιβερό για το τι συνέβη, γιατί δεν πρόκειται να δει τους φίλους του και πάλι. Αλλά ξέρει επίσης ότι αν δεν κρατήσει την πόρτα, οι φίλοι του θα πεθάνουν."Περισσότερα για την συνέντευξη μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Στη δική του συνέντευξη, ο Isaac Hempstead Wright συμφωνεί ότι ο Μπραν πρέπει να γίνει σοφός, σε πολλά θέματα και τα γεγονότα του "The Door" τον προσγείωσαν ανώμαλα.

"Υπάρχει ο πειρασμός για τον Μπραν να δει οράματα. Αλλά, όπως θα δούμε, όταν πάει να δει ένα όραμα χωρίς την προστασία του κορακιού, συνειδητοποιεί ότι αυτό δεν είναι ένας κόσμος χωρίς κάθε είδους έλεγχο. Και αν αυτό δεν διδάσκει τον Μπραν να είναι πιο επιφυλακτικός και προσεκτικός με αυτή τη δύναμη, τότε νομίζω ότι θα έχει πολλές άσχημες στιγμές στην συνέχεια."

Ο Μπραν προκάλεσε την διανοητική αναπηρία στον Hodor και είναι σίγουρο ότι θα τον επηρεάσει.

"Είναι μια καταστροφική αποκάλυψη για τον Bran. Ο Hodor υπήρξε στενός φίλος του, ο μεγαλύτερος σύμμαχός του, και είναι πραγματικά λυπηρό γι'αυτο που του προκάλεσε. Ο Hodor όμως, είναι εδώ, ένας ευγενικός γίγαντας που όλο αυτό το διάστημα δεν έχει καμία ιδέα ότι στην πραγματικότητα ο Bran τον κατέστρεψε."

"Για τον Μπραν, είναι σαν να έχασε ένα κομμάτι του εαυτού του", είπε ο Isaac. Το παιδί βρίσκεται σε κακή θέση αυτή τη στιγμή.

Τέλος, ο Wright μίλησε σχετικά με το πού θα πάει ο Μπραν τώρα που το ιερό του έχει ήδη καταστραφεί ... υποθέτοντας ότι θα ζήσει, βέβαια:

"Λοιπόν, εάν υπάρχει οποιαδήποτε πιθανότητα να ζήσει, τότε το επόμενο λογικό βήμα θα ήταν να πάει στην οικογένειά του, αλλά κανείς δεν ξέρει το τι μας επιφυλάσσει το Game of Thrones."

Κατηγορίες , ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.