Ο Iain Glenn μίλησε για την κατάσταση του Jorah


Όπως όλοι γνωρίζουμε από την περασμένη σεζόν, οι ημέρες του Ser Jorah στο Game of Thrones πιθανόν να φτάνουν στο τέλος τους.

Ο Jorah έχει έχει την αρρώστια της οστρακιάς και προσπαθεί να το κρύψει από τους συντρόφους του. Το θέμα είναι πόσο καιρό θα αντέξει μέχρι να πεθάνει, είτε από το δικό του χέρι ή με άλλο τρόπο.

Ο Glenn φαίνεται να ξέρει ότι ο χρόνος του έρχεται, και σύντομα, όπως ο ίδιος μίλησε στη The Daily Beast αυτή την εβδομάδα για το ταξίδι του Jorah μέχρι τώρα.

"Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είναι ήδη μια δουλειά όνειρο από την αρχή μέχρι το τέλος. Είμαι πολύ χαρούμενος που όλα αυτά τα χρόνια είμαι μέρος μιας τόσο μεγάλης παραγωγής. Ήταν πολύ μεταμορφωτική για τους περισσότερους ανθρώπους και σίγουρα για τους ηθοποιούς, λόγω ότι έχει αλλάξει τις ζωές όλων μας προς το καλύτερο. Είμαι εξαιρετικά ευγνώμων, πραγματικά. Η παραγωγή με γεμίζει με ενθουσιασμό κάθε χρόνο με την προοπτική ότι θα επιστρέψω στην εργασία και θα είμαι πάλι παρέα με τους ίδιους ανθρώπους."

"Όσο για τον χαρακτήρα μου, ο Jorah είναι απλά ένας πιστός άνθρωπος. Αλλά εγώ θα τον ήθελα, επίσης, κατά κάποιο τρόπο να είναι ένας συνηθισμένος άνθρωπος, γιατί πιστεύω ότι είναι εξαιρετικός."


Ο Jorah μίλησε επίσης και για την Dany. Aκόμη και όταν τον έστειλε μακριά, αυτός συνέχισε να την αγαπά. "Η ιστορία, μεταξύ Daenerys και Ser Jorah, είναι κάπως περίπλοκη και στο τέλος θα δούμε πως καταλήξει."

Όποια και αν είναι, ίσως το δούμε σύντομα, καθώς οι εικόνες για την επόμενη εβδομάδα δείχνουν ότι Daario δεν θα είναι ο μόνος που γνωρίζει σχετικά με την κατάσταση του Jorah για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.