Ο Isaac Hempstead Wright μίλησε για τον Πύργο της χαράς και τα οράματα του Bran


Αναμφισβήτητα ο Βran έχει γίνει ένας από τους βασικούς παίκτες αυτήν την σεζόν και παίζει πολύ σημαντικό ρόλο καθώς μέσα από τα οράματα του μαθαίνουμε σημαντικές πληροφορίες για το παρελθόν και όχι μόνο.

O Isaac Hempstead Wright μιλώντας στο Hollywood reporter εξήγησε γιατί αυτή η σεζόν είναι μεγάλη για τον Bran καθώς θα υπάρχουν τεράστιες στιγμές σύμφωνα με τον ηθοποιό κάθε φορά που θα εμφανίζεται. Ο ηθοποιός εξηγεί:

"Κάθε όραμα που βλέπουμε θα μαθαίνουμε κάτι καινούριο και ασυνήθιστο. Είναι κάποια οράματα που πρόκειται να δούμε στα επόμενα επεισόδια για τα οποία είμαι πολύ ενθουσιασμένος και ανυπομονώ."

Για την σκηνή στο Πύργο της Χαράς ο Isaac Hempstead Wright επισήμανε:

"Βλέπει τον πατέρα του σε μια σκηνή για την οποία έχει ακούσει πολλές ιστορίες για το πως νίκησε τον Ser Arthur Dayne. O Bran όμως σοκαρίζεται όταν βλέπει πως η μονομαχία τους ουσιαστικά ήταν πισώπλατη μαχαιριά από τον Howland Reed και αρχίζει να αναρωτιέται πως ο πατέρας του, του έλεγε ψέμματα. Είναι μια διαφορετική πλευρά του πατέρα του, την οποία δεν είχε δει μέχρι τώρα. Είναι βέβαιο πως ο Ned ήταν ένας έντιμος άντρας αλλά τι ήταν αυτό που τον έκανε να πολεμήσει έτσι; Σίγουρα κάτι πολύ σημαντικό, το οποίο μπορεί να μάθουμε και σε επόμενα επεισόδια."

Τέλος βλέπουμε πως ο Bran εμφανίζει νέες δυνάμεις καθώς όταν φωνάζει στον πάτερα του αυτός φαίνεται να τον ακούει. Ίσως να μπορεί να επικοινωνήσει με κάποιο τρόπο με το παρελθόν και να το αλλάξει;
Αναμένουμε λοιπόν για τα επόμενα επεισόδια για να δούμε τι θα γίνει.

ΠΗΓΗ


Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.