Ο John Bradley και η Hannah Murray μίλησαν για τα συναισθήματα του Sam και της Gilly


Ο John Bradley και η Hannah Murray (Sam και Gilly) έδωσαν συνέντευξη στο Entertainment Weekly και είχαν μερικά ενδιαφέροντα πράγματα να πουν σχετικά με το πού βρίσκονται οι χαρακτήρες τους στην 6η σεζόν, τουλάχιστον συναισθηματικά.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Bradley, ο Sam άρχισε να νιώθει φορτισμένος συναισθηματικά όταν η Gilly παραλίγο να βιαστεί στο επεισόδιο "The Gift" της 5ης σεζόν.

"Η απόπειρα βιασμού της Gilly, η επίθεση του Sam και στη συνέχεια η σκηνή αγάπης τους ήταν κάτι πολύ έντονο για μένα. Είναι ηλίθιο να μην μπορώ να είμαι με την γυναίκα που αγαπώ. Το αρνούμαι και πιστεύω ότι αξίζει, και ας καταπάτησα τους όρκους μου. Ξέρω ποιες είναι οι προτεραιότητές μου και ξέρω ότι είμαστε μαζί και τίποτα άλλο δεν έχει σημασία πια."

 "Είναι λίγο ανησυχητικό να ακούμε τον Bradley να μιλάει σαν να τελείωσε από τους Night’s Watch ενώ υποσχέθηκε στον Jon ότι θα επιστρέψει. Ο Sam και η Gilly κατευθύνθηκαν νότια, και οι δύο συμφωνούν ότι δεν έχουν ακούσει για το θάνατο του Jon. Η Murray λέει, "Πρέπει να καθορίσουμε την δική μας πορεία και να μην κοιτάξουμε πίσω."Ο Bradley μίλησε για το τι σημαίνει η Gilly για τον Sam.

"Το πράγμα σχετικά με την αγάπη είναι να κάνει τα κακά πράγματα καλά και τα καλά πράγματα καλύτερα, και νομίζω ότι αυτό είναι που ο Sam αισθάνεται για την Gilly στο τέλος. Ο ίδιος αισθάνεται συγκλονισμένος από το πώς αισθάνεται γι 'αυτήν, και νιώθει ότι βρήκε ένα πραγματικά καλό χαρακτήρα."

Η Murray είναι λίγο πιο συγκρατημένη γι 'αυτό, αλλά πιστεύει ότι οι δύο χαρακτήρες έχουν βρει κάτι, για να απολαμβάνουν ο ένας τον άλλον.

"Το γεγονός είναι ότι ο Sam δεν αισθάνεται ότι χρειάζεται συνέχεια τον Jon για να του παρέχει προστασία. Ο Sam συνήθισε πολύ γρήγορα, από την άποψη της προστασίας από όλες τις κακουχίες στο Castle Black, και μόλις ο Sam και η Gilly συναντήθηκαν, ήταν σαν ο Jon να είχε εκπληρώσει το σκοπό του. Τώρα είμαι έτοιμος να πάω και να σώσω κάποιον. Θα ήθελα να κάνω την Gilly να  αισθάνεται όπως έκανε ο Jon τον Sam."

Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.