Ο John Bradley μίλησε για την δυσλειτουργική οικογενειακή επανένωση του Samwell Tarly!


Σε μια σεζόν όπου έχουμε τόσες πολλές ιστορίες να προχωράνε γρήγορα, εξακολουθούν να υπάρχουν χαρακτήρες που δεν έχουμε δει ακόμα, ή ότι τους έχουμε δει λίγο.  

Ο John Bradley, ο οποίος παίζει τον Sam, μίλησε στο The Hollywood Reporter τι μπορούμε να περιμένουμε από το επεισόδιο αυτής της Κυριακής, "Blood of my Blood," όταν ο Sam θα επανενωθεί με την οικογένειά του.

    Ο ίδιος αισθάνεται αρκετά καλά για τον εαυτό του. Θα πάει την Gilly και το μωρό σε ένα ασφαλές μέρος, αλλά και σε ένα τόπο όπου μπορεί να επιτύχει τη φιλοδοξία της ζωής του. 

"Ο Sam μπορεί να αισθάνεται αυτοπεποίθηση τώρα, αλλά αυτό είναι επειδή δεν έχει νιώσει το βλοσυρό ύφος του πατέρα του για αρκετό καιρό." Ο Bradley μίλησε περισσότερο για τον πατέρα του, Randyll Tarly, που θα παίζεται από τον James Faulkner, και πως το μεγάλωσε.

 "Ο Sam έχει μεγαλώσει με μητρική αγάπη, αλλά ο πατέρας του είναι ένα τέρας. Τώρα όμως που έχει υπηρετήσει στους άντρες της νυχτερινής φρουράς για μερικά χρόνια, και σκότωσε ένα white walker, ίσως μπορεί να αισθάνεται σίγουρος ότι μπορεί να σταθεί απέναντι στον απειλητικό πατέρα του."

 
ναρωτιέσαι αν ο Σαμ έχει αλλάξει αρκετά ώστε να μπορεί να έχει μια διαφορετική στάση απέναντι στον πατέρα του και να τον κοιτάξει στα μάτια και να πει, "Πρέπει να με δεχτεί τώρα."
Εδώ ελπίζει ο Sam ότι μπορεί να βρει τη δύναμη και να αντιμετωπίσει τους φόβους του, αλλά μπορεί να το κάνει, όταν ο πατέρας του και ο νεώτερος αδελφός θα τον αντιμετωπίσουν; Ίσως με την Gilly στο πλευρό του να βρει το επιπλέον θάρρος που χρειάζεται για να ξεπεράσει τελικά το φόβο του πατέρα του.


Με τους White Walkers να ετοιμάζονται να εισβάλουν στα βόρεια, ίσως ο Sam καταφέρει να πείσει τον πατέρα του ότι το Valyrian σπαθί της οικογένειας, Heartsbane, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον πόλεμο που θα έρθει. 

 
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.