Ο John Bradley μίλησε για την οικογενειακή επανένωση του Σαμ, και πώς ο Stannis τον ενέπνευσε


Επιστροφή στην 1η σεζόν, και είδαμε για πρώτη φορά τον δειλό Sam Tarly στο Castle Black.

Κατά τη διάρκεια των επόμενων σεζόν, σκότωσε έναν White Walker, σκότωσε έναν Thenn, ερωτεύτηκε, και ουσιαστικά υιοθέτησε ένα παιδί. Ο Sam της 6ης σεζόν εξακολουθεί να είναι έξυπνος και ευγενικός, αλλά είναι αρκετά πιο τολμηρός από ό, τι συνήθιζε να είναι, κάτι που ο ηθοποιός John Bradley το αποδίδει στην θετική επίδραση της Gilly και του μικρού Sam, καθώς και ότι ωρίμασε μέσα από διάφορες καταστάσεις.

"Οι προτεραιότητες του έχουν περιοριστεί λόγω της αγάπης του. Δεν νομίζω ότι πρόκειται να ασχοληθεί πολύ με τα πράγματα που κάποτε ένιωσε ότι πρέπει να έχει σεβασμό. Εφ 'όσον ο Sam έχει την Gilly στο πλευρό του, θα επικεντρώσει τις προσπάθειές του, να μην την πειράξει κανείς. Όταν είσαι νέος, προσπαθείς να ικανοποιήσεις τους πάντες."

Στο τελευταίο επεισόδιο, ο Sam είπε ότι ήθελε να γίνει maester εν μέρει για να βοηθήσει τον Jon όταν έρθει η ώρα, έτσι εξακολουθεί να έχει κάποιες προτεραιότητες εκτός ​​από την Gilly και τον μικρό Sam, αλλά φαίνεται να είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από τη μεταμόρφωσή του. Είναι ενδιαφέρον, που ο Bradley αναφέρει επίσης μια στιγμή που είχε ο Sam με τον Stannis στην 5η σεζόν, όταν μίλησαν για τον maester.

"Ο Stannis είπε βασικά, Αυτό που κάνεις είναι πραγματικά σημαντικό, ήταν πολύ ενδιαφέρουσα στιγμή να ακούς από κάποιον τόσο σπουδαίο να σου λέει κάτι τέτοιο. Τώρα ο Sam έχει βρει τη θέση του στην ομάδα. Δεν είναι ένα περιττό βάρος. Έχει πραγματικά ανακαλύψει αυτό που πρέπει να κάνει, και οι δεξιότητες που διαθέτει, μπορεί να είναι εξαιρετικά ευεργετικές. Έτσι, τώρα πρέπει να παέι να γίνει maester στην ακρόπολη."Ο πατέρας του Sam, θα θυμάστε, είναι ο τύπος που διέταξε να πάει ο Sam στο τείχος και τον απείλησε με θάνατο αν τον παρακούσει. Ο Randyll Tarly είναι ένας σκληρός άνθρωπος, αλλά ο Sam σχεδιάζει να πάει την Gilly στο Horn Hill, την προγονική έδρα του Οίκου Tarly, για να είναι ασφαλής

Πώς θα είναι τα πράγματα για τον Sam, όταν αυτός αντιμετωπίσει και πάλι τον πατέρα του; Μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει, ο Randyll δεν γνωρίζει σχετικά με τους πρόσφατους ηρωισμούς του Sam.

Ο πατέρας του δεν έχει δει καμία από αυτές τις αλλαγές και ίσως ο Sam να νοιάζεται λιγότερο τώρα. Έχει θέσει άλλες προτεραιότητες στη ζωή του. Έχει δύο ανθρώπους που τους αγαπά και αν είναι πιο σημαντικοί για αυτόν από τον εαυτό του, τότε είναι σίγουρο ότι δεν θα τον πειράξει η αδιαφορία του Randyll Tarly.

Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.