Η νεκρανάσταση του Jon Snow ήταν έκπληξη ακόμα και για τους ηθοποιούς του Game of Thrones!


  Είναι γεγονός! O αγαπημένος μας Jon Snow είναι ζωντανός! Η επιθυμία εκατοντάδων τηλεθεατών της σειράς έγινε πραγματικότητα, στο επεισόδιο ''Home". Πως όμως η παραγωγή κατάφερε και κράτησε μυστική μια τόσο μεγάλη εξέλιξη για την ιστορία του Game of Thrones;


Σύμφωνα με το περιοδικό EW, οι συμπαραγωγοί, David Benioff και Dan Weiss, είπαν στον Kit Harington ότι ο ρόλος του θα αναστηθεί, πριν καν αρχίσουν τα γυρίσματα της πέμπτης σεζόν, το καλοκαίρι του 2014. Ωστόσο, δεν επετράπη στο νεαρό ηθοποιό το δικαίωμα να αποκαλύψει σε κανέναν, ούτε καν στους συναδέλφους του, ότι θα παραμείνει στη σειρά και μετά το θάνατο του Jon Snow.

"Στην αρχή το βρήκα αστείο. Θεώρησα ότι θα ήταν σαν παιχνίδι να λέω σε όλους ψέματα. Όσο περνούσε ο καιρός βέβαια, τόσο πιο δύσκολο ήταν για μένα να κοροϊδεύω τους συναδέλφους, αλλά και τους κοντινούς μου ανθρώπους"Σύμφωνα με τον νεαρό ηθοποιό, ο Liam Cunningham(Davos Seaworth) ήταν ο μόνος που δεν πίστεψε ποτέ ότι ο Jon Snow θα σταματήσει να υπάρχει στη σειρά, εν αντιθέσει με την Sophie Turner(Sansa Stark) , η οποία μάλιστα, του έγραψε ένα γλυκό αποχαιρετιστήριο γράμμα, λέγοντας του πόσο χάρηκε που συνεργάστηκε μαζί του.

Βέβαια, μόλις οι ηθοποιοί έλαβαν τα σενάρια της έκτης σεζόν στα χέρια τους, κατάλαβαν λίγο-πολύ πως τόσο ο Kit Harington, όσο και το δίδυμο David-Dan ,τους έλεγαν ψέματα όλον αυτό τον καιρό.

Τώρα, αυτό που έχει σημασία είναι πως θα δράσει ο Jon Snow μετά την νεκρανάσταση του. Θα το μάθουμε, αυτή τη Κυριακή.
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.