Τίτλοι τέλους για Kae AlexanderΜε το τέλος του 5ου επεισοδίου της 6ης σεζόν είδαμε και το τέλος των Παιδιών του Δάσους, όσα δηλαδή είχαν απομείνει και έτσι άλλο ένα κεφάλαιο στην ιστορία του Got έκλεισε. Η ηθοποιός που υποδύθηκε την Leaf ύστερα από recast που έγινε για τον ρόλο η Kae Alexander μίλησε για το απαιτητικό make-up και τα προσθετικά που έπρεπε να τους βάλουν πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

"Η διάρκεια του make-up κρατούσε γύρω στις 9 ώρες. Φανταστείτε αν έπρεπε να μου βάλουν προσθετικά σε όλο το σώμα. Θα ξυπνούσα από τα μεσάνυχτα για να έπρεπε να το κάνουμε."


Η Kae Alexander μίλησε και για το γεγονός ότι έγινε recast για τον ρόλο της Leaf καθώς στην 4η σεζόν η Octavia Alexandru ήταν αυτή που υποδύθηκε τον ρόλο.

"Δεν είμαι σίγουρη γιατί οι παραγωγοί διάλεξαν άλλον ηθοποιό για τον ρόλο. Ίσως έχει να κάνει με τα απαιτητικά γυρίσματα που χρειάστηκε να γίνουν στην σπηλιά κυρίως και η Alexandru σαν μικρο παιδί που είναι ίσως να μην είχε την αντοχή να γυρίσει σκηνές που απαιτούσαν καλή φυσική κατάσταση όπως η τελευταία σκηνή στο επεισοδιο "The Door".

ΠΗΓΗ
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.