Ο Kristian Nairn και ο Isaac Hempstead Wright μίλησαν για το φινάλε του "Hodor"


Στο 5ο επεισόδιο της 6ης σεζόν του Game of Thrones, ο κόσμος του Westeros έχασε έναν από τους αγαθούς, και ευγενικούς, ανθρώπους, τον Hodor.


Ήταν ένας από τους πιο δύσκολους θανάτους που έπρεπε να παρακολουθήσουμε σε όλες τις έξι σεζόν της σειράς. Το αγόρι που κάποτε ονομαζόταν Wylis έγινε ο άνθρωπος που γνωρίζουμε ως Hodor και ήταν ότι χειρότερο να τον βλέπουμε να πεθαίνει.

Ο Isaac Hempstead Wright έδωσε συνέντευξη στο Entertainment Weekly και μίλησε για το φινάλε του 5ου επεισοδίου.


"Μάθαμε ότι ο Hodor είναι πραγματικά μια ευάλωτη ψυχή, που είχε την δυνατότητα να ζήσει μια ευτυχισμένη ζωή. Οι ενέργειες όμως του Μπραν, οδήγησαν τον Hodor να γίνει θυσία, για να σώσει τους φίλους του."

Ο Hempstead Wright έχει δίκιο να ανησυχεί. Πολλοί τον κατέκριναν για τις απερίσκεπτες πράξεις του και οι παραγωγοί David Benioff και Dan Weiss ήξεραν ότι αυτό θα ήταν άσχημο για τους φανς, λόγω του πόσο δύσκολο ήταν για αυτούς να βλέπουν τον Hodor να πεθαίνει. Λέει ο Benioff: "Είναι πάντα ενδιαφέρον όταν γυρίζουμε μια σκηνή θανάτου. Η σκηνή του Hodor ήταν ιδιαίτερα σκληρή. "

Δεν ήταν ένας κύριος χαρακτήρας, αλλά είχε γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της σειράς. Ο Hodor ήταν αξιαγάπητος και ο θάνατός του προκάλεσε μεγάλες συγκινήσεις.

Αλλά ενώ οι περισσότεροι θρηνούν, ο Kristian Nairn, ο οποίος παίζει τον Hodor, λέει ότι είναι πολύ χαρούμενος για το πώς έφυγε από την σειρά. "Δεν θα μπορούσα να ζητήσω ένα καλύτερο αντίο σε ένα χαρακτήρα που αγαπώ. Το αγαπημένο μου ερώτημα ήταν γιατί είναι ο Hodor "Hodor." Γιατί να πει τη λέξη "Hodor"; Μόνο ο George R.R. Martin ή ο David και ο Dan θα μπορούσαν να έχουν καταλήξει σε αυτό. Είναι απίστευτα θλιβερό. Τι στιγμή που μάθαμε επιτέλους κάτι για τον Hodor, ήταν η στιγμή που πέθανε κιόλας "Όσον αφορά για το θάνατό του, ο Nairn είπε ότι είχε κάτι υποψίες ότι θα συνέβη αυτή τη σεζόν, και επιβεβαιώθηκε όταν έμαθε τα σενάρια. Παραδέχεται επίσης ότι δεν ξέρει πόσες φορές είπε Hodor.

Τέλος, είπε ότι η σκηνή ήταν εξίσου συναισθηματική και για τους ηθοποιούς όπως ήταν για τους θεατές, λέγοντας:

"Δάκρυσαν τα μάτια μου. Δεν βλέπω τον εαυτό μου στην οθόνη, βλέπω τον Hodor. Ήταν πολύ λυπηρό."

Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.