Τίτλοι τέλους για τον Kristian Nairn!


Τίτλοι τέλους για τον Kristian Nairn!
[warning title="ΠΡΟΣΟΧΗ" icon="exclamation-triangle"]
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS
[/warning]

Με βαριά καρδιά γράφω για αυτό το πέσιμο της αυλαίας. Ο Hodor ήταν ένας χαρακτήρας αγαπήτος από τους περισσότερους, αν όχι όλους τους fan της σειράς. Ο αθώος, ευγενικός γίγαντας ( μπορεί να είχε ή όχι αίμα γίγαντα ) ήταν μία μοναδική περίπτωση για το Westeros, ένα μέρος που όλοι αποζητούν την εξουσία, καθώς δεν είχε κίνητρα, πεποιθήσεις και ενδιαφέροντα. Μπορούμε να πούμε ότι ήταν το ακριβώς αντίθετο του Littlefinger ο οποίος χαρακτηρίζεται από δίψα για εξουσία και υπέρμετρη φιλοδοξία αλλά και τρομερή εξυπνάδα ( πρέπει να τον παραδεχτούμε πάντως για αυτό ).
Ο Littlefinger με πολλές λέξεις καταφέρνει να πείθει και να σαγηνεύει κιόλας, με ύστατο σκοπό την απόλυτη εξουσία, ενώ ο Hodor με μία μόνο λέξη κατάφερε να κερδίσει την συμπάθεια μας και η απόλυτη του πίστη και αφοσίωση δεν συγκρίνονται με κανέναν άλλο στην σειρά.

Ο ηθοποιός από την Βόρεια Ιρλανδία έκανε τον Hodor κάτι παραπάνω από ότι ήταν. Ο ίδιος έχει παραδεχτεί ότι ήταν λίγο ανορθόδοξος για τον ρόλο όταν έκανε την πρώτη οντισιόν, επειδή πίστευε ότι μπορεί να εξελισσόταν σε ένα στερεότυπο, το οποίο πάλευε σε όλη του την καριέρα. Τα εξής του λόγια "Οι άνθρωποι ειλικρινά πιστεύουν ότι αν είσαι 2 μέτρα ύψος και μοιάζεις σαν και εμένα πάει να πεί ότι είσαι χαζός". Μάλιστα ο ηθοποιός παραλίγο να απορρίψει τον ρόλο αν δεν ήταν η μητέρα του, η οποία ως fan των βιβλίων και γνωρίζοντας τι αγαπήτος χαρακτήρας ήταν αυτός του Hodor, τον έπεισε να τον δεχτεί και τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά Στο διάστημα 5 χρόνων που ακολούθησε ο ηθοποιός έκανε ένα ολόκληρο λεξιλόγιο από μία δισύλλαβη λέξη. Ξέρετε αυτός ο χαρακτήρας που υπάρχει σε ταινίες και σειρές φαντασίας που φαίνεται να λέει ανοησίες και ακαταλαβίστικα αλλά οι φίλοι του τον καταλαβαίνουν απόλυτα? Ε αυτός ο χαρακτήρας για εμάς είναι ο Hodor πάντα ξέραμε τι εννοεί.

Μάλιστα ο Hodor βοήθησε τον Nairn στο άλλο του πάθος, την μουσική. Στην 5η season ο Hodor δεν εμφανίστηκε καθόλου και έτσι ο ηθοποιός πήρε αυτήν την ευκαιρία για να εξασκίσει το μουσικό του ταλέντο. Με το προσωνύμιο "Rave of Thrones" ταξίδεψε στον κόσμο και έβγαλε τρία singles μέσα σε έναν χρόνο με αποτέλεσμα να έχει δημιουργήσει ήδη μία νέα καριέρα πριν τελειώσει απο την σειρά.

 Επειδή σας κούρασα πολύ σήμερα ορίστε και μία γεύση απο τις ικανότητες του Kristian Nairn για να χαλαρώσετε!

Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.