Ο νεαρός ηθοποιός Matteo Elezi συζητά για τον ρόλο του στην 6η σεζόν του Game of Thrones!


Ο νεαρός ηθοποιός Matteo Elezi θα συμμετέχει στην 6η σεζόν του Game of Thrones.


[warning title="ΠΡΟΣΟΧΗ" icon="exclamation-triangle"]
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS
[/warning]
H Σελίδα του IMDb αποκαλύπτει ότι θα παίζει το ρόλο του νεαρού Benjen Stark σε ένα από τα οράματα του Bran ενώ ο Sebastian Croft θα παίξει τον νεαρό Eddard Stark. Αυτός θα εμφανιστεί αυτή την Κυριακή στο δεύτερο επεισόδιο της 6ης σεζόν.

Ο Elezi και η μητέρα του παραβρέθηκαν σε συνέντευξη στο BBC Radio της Alison Butterworth και Phil Trow. Ο νεαρός ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στην σειρά και για τις σκηνές που πήρε μέρος.


Ο Matteo μίλησε με ενθουσιασμό για το τι σήμαινε γι'αυτόν να πάρει μέρος στο Game of Thrones. "Κυριολεκτικά όλος ο κόσμος σας παρακολουθεί" όπως είπε. Η μητέρα του νεαρού ηθοποιού τον αφήνει να παρακολουθεί τις δικές του σκηνές.

"Έμεινα πολύ εντυπωσιασμένος με όλα αυτά που είδα και η συμμετοχή μου ήταν μια απίστευτη εμπειρία."

Αργότερα, ρωτήθηκε αν ο Matteo είχε κάποια αλληλεπίδραση με τους πρωταγωνιστές της σειράς, και είπε τα εξής:

 "Μου έφτιαχναν τα μαλλιά και ήμουν δίπλα σε κάποιον, που επίσης του περιποιούνταν τα μαλλιά και συνειδητοποίησα μόνο στο τέλος ότι ήταν πραγματικά ο Jon Snow."

Ο Isaac Hempstead Wright θα επιστρέψει στο Game of Thrones αυτή την Κυριακή σαν Bran Stark, και προφανώς θα δούμε σκηνές του Winterfell. Έτσι, αναμένουμε να δούμε τον Matteo Elezi σαν νεαρό Benjen, με τον Sebastian Croft σαν νεαρό Eddard.
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.