Τίτλοι τέλους για τον Max Von Sydow!!!


Τίτλοι τέλους για τον Max Von Sydow!

Όταν ανακοινώθηκε ότι ο θρυλικός ηθοποιός Max Von Sydow θα αναλάβει τον ρόλο του Three-Eyed Raven ( Bloodraven ) οι φαν ξετρελάθηκαν με την επιλογή. Ο ρόλος του στο Game of Thrones ήταν μία επέκταση της καριέρας του στο είδος των μυθιστορημάτων, που ήδη είχε χτίσει για τον εαυτό του δουλεύοντας και σε άλλα παρόμοια πρότζεκτ εξίσου γνωστά. Ήταν πραγματικά μια πολύ καλή επιλογή για να παίξει τον δάσκαλο στον Bran Stark του Isaac Hempstead Wright’s. Σε κάθε σκηνή ο ηθοποιός, με τον βαθύ και σοβαρό τόνο της φωνής μεταλαμπάδευε την σοφία του στον νεαρό του μαθητευόμενο. Ο Three-Eyed Raven επίσης πήγε μια βόλτα τον Bran στο παρελθόν για να παρακολουθήσει γεγονότα, όπως το Tower of Joy, το Winterfell και στο πιο βόρειο κομμάτι του Westeros, the Land of always Winter. Αυτές οι τοποθεσίες και τα γεγονότα που εξελίχθησαν σε αυτές παίζουν σημαντικό ρόλο στην ιστορία και περιείχαν σημαντικά στοιχεία τα οποία θα βοηθήσουν στην συνέχεια τον Bran να αποκτήσει μια βαθύτερη κατανόηση για το τι συμβαίνει αυτήν την στιγμή στο Westeros και γιατί.
Αν υπήρχαν απορίες για τα κίνητρα του Three-Eyed Raven στην αρχή της season πιστεύω οτι απαντήθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Όταν ο Bran πήγε και περιπλανήθηκε μόνος του στο όραμα και ο Night's King τον ακούμπησε και τον σημάδεψε, o Bloodraven κατάλαβε ποιός ήταν ο σκοπός του και ότι είχε λίγο πολύτιμο χρόνο για να τον εκπληρώσει. Πηγαίνοντας τον Bran στο Winterfell την στιγμή που ο νεαρός Ned Stark αποχωρούσε για τo Eyrie ( Vale ), ο Bloodraven συνειδητοποίησε ότι ο Bran θα άνοιγε ένα ρήγμα στον χρόνο το οποίο και θα έκλεινε, μία πράξη που θα του έσωζε τελικά την ζωή αν και με ένα τρομερό κόστος το οποίο όμως έπρεπε να γίνει. Ρωτάτε γιατί? Δεν ξέρω, μόνο ο χρόνος θα το δείξει αυτό.

Σε τελική ανάλυση ο Max Von Sydow έκανε το καθήκον του στο Game of Thrones και ήμασταν πολύ τυχεροί που τον είδαμε να υποδύεται έναν αρκετά περίεργο και ενδιαφέρον χαρακτήρα. Του ευχόμαστε καλή τύχη στα επόμενα του σχέδια.
Κατηγορίες , ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.