Ο Michael Lombardo, ο άνθρωπος που έφερε το Game of Thrones, αποχωρεί από το HBO το 2017


Ο Michael Lombardo, ο άνθρωπος που συνέβαλε την τελευταία δεκαετία στις επιτυχίες του HBO, συμπεριλαμβανομένου να φέρει το Game of Thrones στην παραγωγή, θα αποχωρήσει από πρόεδρος του HBO στο τέλος του έτους.

Ο Lombardo έχει διατελέσει πρόεδρος του προγραμματισμού για το HBO από το 2007 και σύμφωνα με το MarketWatch, δήλωσε ότι ολοκληρώνει μια νέα επιχείρηση παραγωγής που συνδέεται με τη Time Warner Inc.. Η αποχώρησή του ίσως επηρεάσει λίγο το HBO, δεδομένου ότι ο Lombardo ήταν ο άνθρωπος που αναζωογόνησε το δίκτυο όταν τελείωσε το The Sopranos και Sex and the City.

Σύμφωνα με μια συνέντευξη με την Wall Street Journal, ο Lombardo, και ο Διευθύνων Σύμβουλος Richard Plepler έχουν συζητήσει την αποχώρησή του και οι εσωτερικές κινήσεις έχουν γίνει, προκειμένου να προετοιμαστεί το δίκτυο για τη μετάβαση αυτή. "Ο Lombardo έκανε κάποιες κινήσεις στην αναμόρφωση της ομάδας προγραμματισμού του HBO, εν αναμονή της αναχώρησής του. Ενώ δεν υπάρχει διάδοχος, νωρίτερα φέτος ο Casey Bloys προήχθη σε πρόεδρο της σειράς, ενώ στο παρελθόν είχε την επίβλεψη για τις κωμωδίες του δικτύου."

Για όσους αναρωτιούνται πώς αυτό θα επηρεάσει το Game of Thrones, οι πιθανότητες είναι λίγες, καθώς κανείς δεν θα ήθελε να υπάρξει χάος με την τελευταία επιτυχία του δικτύου.


Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.