Τίτλοι τέλους για τον Michael McElhatton


Άλλος ένας αιφνίδιος θάνατος ήρθε να μας καθηλώσει στο 2ο επεισόδιο και αυτή την φορά ο άτυχος ήταν ο Roose Bolton (Michael McElhatton). O Roose Bolton προδόθηκε από τον ίδιο του το γιο Ramsay, o οποίος για ακόμη φορά έδειξε πως επάξια κατέχει τον τίτλο του πιο μισητού χαρακτήρα της σειράς.

Ο Μichael McElhaton εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην σειρά στην 2η σεζόν σαν σύμμαχος του Robb Stark, τον οποίο στην συνεχεία πρόδωσε στα τέλη της 3ης σεζόν έχοντας την υποστήριξη των Lannister, κάτι το οποίο του απέφερε την κυριαρχία του βορρά μέχρι και αυτή την σεζόν που παρακολουθούμε τώρα. Κατάφερε επίσης να νικήσει τον Stannis και να κρατήσει ισχυρή την θέση του στον βορρά, κυρίως στο Winterfell, το οποίο έχει γίνει το νέο σπίτι των Bolton.


Σε συνέντευξη που έδωσε ο ηθοποιός τόνισε πως ο Ramsay έπρεπε να σκοτώσει τον Roose ειδάλλως ο Roose θα σκότωνε κάποια στιγμή τον γιο του. Ήταν κάτι που έπρεπε να κάνει καθώς άρχισε να αισθάνεται την απειλή ύστερα από την γέννηση του γνήσιου υιού του Roose από την Walda Frey.


Πιστεύετε πως ο Roose άξιζε αυτόν τον θάνατο ή θα έπρεπε να είναι άλλος αυτός που θα τον σκοτώσει;

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλή συνέχεια στον ηθοποιό στα επόμενα βήματα της καριέρας του και να τον ευχαριστήσουμε για την συμβολή του στην σειρά.

ΠΗΓΗ


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.