Τίτλοι τέλους για την Natalia Tena!


Στο επεισόδιο "Book of the Stranger", η Osha (που παίζεται από την Natalia Tena) σκοτώθηκε ενώ προσπαθούσε να δολοφονήσει τον Ramsay Bolton.

Ο θάνατός της δεν ήταν απρόσμενος αλλά ήταν αποκαρδιωτικός παρ 'όλα αυτά. Η Osha ήταν ένας φανταστικός χαρακτήρας του οποίου η απουσία από την 4η και 5η σεζόν ήταν αισθητή.

Ο ρόλος της Osha στη σειρά επεκτάθηκε και μεταβλήθηκε σημαντικά σε σχέση με το ASOIAF του George R.R. Martin και παραδέχθηκε ότι αρχικά απέρριψε την Tena επειδή ήταν πολύ νέα και ελκυστική για να παίξει την Osha, αλλά άλλαξε γνώμη όταν την είδε στην οντισιόν της.

"Ήταν απλά υπέροχο. Δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από πάνω της. Αυτή ίσως να μην ήταν ο χαρακτήρας, όπως είχα γράψει, αλλά στην πραγματικότητα ήταν πολύ πιο ενδιαφέρουσα σαν χαρακτήρας από ό, τι είχα αρχικά γράψει. "

Πράγματι, η Tena έπαιξε το ρόλο της πολύ καλά ως άγρια ​​και είχε μερικές όμορφες στιγμές.
Η φωνή της, η κλίση του κεφαλιού της, η άγρια στάση της, το ειρωνικό χαμόγελο της, έκαναν την Osha να ξεχωρίζει από άλλους χαρακτήρες.


Ο θάνατος της Osha δεν ήταν τόσο περίτεχνος όπως η Tena θα ήθελε, ωστόσο, είναι ικανοποιητικό το γεγονός ότι η Osha είχε ένα ηρωικό τέλος. Πέθανε προσπαθώντας να σκοτώσει τον Ramsay Bolton. Σίγουρα, αν υπάρχει οποιαδήποτε αιτία που αξίζει να πεθάνει για το Westeros, αυτή είναι.

Εκτός του Game of Thrones, η Tena έχει μια γόνιμη και εκλεκτική καριέρα. Έχει παίξει στο Χάρι Πότερ και, το πιο ενδιαφέρον, στη σειρά του Netflix, Residue, στην οποία έπαιξε μία φωτογράφο και είχε τον Iwan Rheon ως συμπρωταγωνιστή και φίλος της.

Η Tena είχε επιτυχία στη μουσική βιομηχανία ως ακορντεονίστα και τραγουδίστρια της μπάντας, Molotov Jukebox. Η ομάδα κυκλοφόρησε το τέταρτο άλμπουμ τους.

Αν και ο χρόνος για την Tena, τελείωσε στο Game of Thrones, ο Μάρτιν δήλωσε ότι ο χαρακτήρας της Osha είναι από τους λίγους χαρακτήρες που μπορεί να επηρεάσει τα σχέδιά του για το μέλλον των βιβλίων. "Ήταν τέτοιος ενδιαφέρον χαρακτήρας στην τηλεοπτική σειρά που θα ήθελα όταν επανεμφανιστεί στα βιβλία, να της δώσω να παίξει ό, τι είχα ίσως αρχικά κατά νου, έναν πιο ενδιαφέρον ρόλο", είπε.


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.