Ο Owen Teale (Alliser Thorne) μίλησε για τις καλύτερες στιγμές του στο Game of Thrones


Στο τρίτο επεισόδιο του Game of Thrones, είδαμε τον Jon Snow να έρχεται πίσω στη ζωή, και έκανε ό, τι περιμέναμε όλοι.

Πήρε εκδίκηση από εκείνους που τον σκότωσαν στο φινάλε της 5ης σεζόν. Αυτό δεν έγινε με αποκεφαλισμούς. Ο Jon αποφάσισε να σκοτώσει όλους τους προδότες με απαγχονισμό. Μέσα σε αυτούς ήταν και ο Alliser Thorne.

Ο Thorne δεν τα είχε καθόλου καλά με τον Jon και είχαν αρκετές συγκρούσεις μεταξύ τους. Ο Owen Teale, ο οποίος είχε το ρόλο του Thorne, όλα αυτά τα χρόνια στη σειρά, έδωσε συνέντευξη στο Entertainment Weekly και μίλησε για τις τελευταίες του σκηνές στη σειρά. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στις καλύτερες στιγμές του.


"Αντιμέτωποι με τον Jon Snow, ο Thorne δεν ήταν ποτέ ντροπαλός και ήξερε τις συνέπειες όταν έμαθε ότι επέστρεψε από τους νεκρούς. Ήθελε να ζήσει με αυτή την ευθύνη, ότι πρόδωσε τον διοικητή του και αν χρειαζόταν θα το ξανά έκανε" όπως είπε.

Ο Alliser Thorne σκέφτεται ότι ο Snow έπρεπε να τιμωρηθεί που επέτρεψε στους άγριους να περάσουν το τείχος.

Ο Teale παραδέχεται ότι προτού υπογράψει για την 6η σεζόν, ανάγκασε τους παραγωγούς να του πουν αν θα συνεχίσει για μία ακόμη σεζόν, ή αν έφτασε επιτέλους το τέλος του.

"Όταν ήμουν έτοιμος να κάνω τη συμφωνία για την 6η σεζόν, ήθελα να μάθω τι θα απογίνει ο χαρακτήρας μου. Ήθελα οι παραγωγοί να είναι σαφής μαζί μου."

Ακόμη μίλησε για το πώς είχε τις αμφιβολίες του για το Game of Thrones, όταν για πρώτη φορά πήρε μέρος στη σειρά. Τώρα όμως η φήμη που απολαμβάνει είναι πρωτόγνωρη γι'αυτόν. Ο χαρακτήρας του δεν ήταν εύκολος, αλλά έκανε ό, τι μπορούσε για να τον υλοποιήσει.

Η συμπεριφορά και οι πράξεις του Jon Snow τον βοήθησαν να φαίνεται σκληρός και αντιπαθής στον ρόλο που έπρεπε να έχει.


"Αυτό που θα θυμάμαι πάντα είναι η μάχη στο Castle Black, εκεί έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου, μέχρι να τραυματιστώ." Αυτό ήταν το επεισόδιο που εδραίωσε τον Thorne ως ηγέτης, και ήταν άξιος σεβασμού.

Αντίο, Alliser Thorne!
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.