Τίτλοι τέλους για τον Owen Teale!


"Είχα μια επιλογή, Άρχοντα Διοικητή. Να προδώσω εσένα ή να προδώσω τη Νυχτερινή Φρουρά."

"Έφερες ένα στρατό από Άγριους στη γη μας. Ένας στρατός από δολοφόνους και επιδρομείς. Αν έπρεπε να το κάνω ξανά ξέροντας την κατάληξη, θα έκανα ξανά τη σωστή επιλογή. Πάλεψα, έχασα. Τώρα θα ξεκουραστώ. Αλλά εσύ...Άρχοντα Σνόου...θα μάχεσαι για πάντα τις μάχες τους."

"Ser Alliser Thorne, First Ranger of the Night’s Watch"


Ο Ηθοποιός Owen Teale εμφανίστηκε στο Game of Thrones, από την 1η σεζόν. Έκανε το ντεμπούτο του στο 3ο επεισόδιο, με τίτλο "Lord Snow". O Teale είχε ένα διόλου αξιοζήλευτο ρόλο που έπρεπε να παίξει έναν από τους πιο μισητούς χαρακτήρες από τα βιβλία του George R.R Martin. Ήταν πολύ σκληρός και με την αποφασιστικότητα που είχε θα μπορούσε να τα βάλει με τον οποιοδήποτε.

Ο Teale με το ρόλο του Alliser Thorne έγινε πολύ μισητός, που σήμαινε ότι είχε κάνει σωστά την δουλειά του. Και τότε, στην 4η σεζόν του "The Watchers on the Wall," ο Teale έκανε κάτι που κανένας φαν δεν περίμενε, έδειξε μια στιγμή αδυναμίας λέγοντας στον Jon Snow ότι έπρεπε να τον είχε ακούσει, σφραγίζοντας την είσοδο. Ακόμη έδειξε στοιχεία ηγέτη με την ομιλία που έδωσε για να εμψυχώσει τους λιγοστούς άντρες της νυχτερινής φρουράς πριν οι άγριοι περάσουν μέσα από τις πύλες του Castle Black:


"Αδέλφια! Εκατό γενιές έχουν υπερασπιστεί το κάστρο. Δεν έχει πέσει ποτέ πριν. Δεν θα πέσει απόψε. Οι Θεν είναι στα τείχη μας. Τρώνε τη σάρκα των αντρών που σκοτώνουν. Θέλετε να γεμίσετε την κοιλιά ενός Θεν απόψε; Όχι! Απόψε πολεμάμε. Κι όταν ανατείλει ο ήλιος, σας υπόσχομαι.. το Μαύρο Κάστρο θα στέκεται όρθιο! Η Νυχτερινή Φρουρά θα στέκεται όρθια. Μαζί μου τώρα! Τώρα μαζί μου!"

Ο Owen Teale υποδύθηκε τον χαρακτήρα του πάρα πολύ καλά πετυχαίνοντας αυτό που ήθελε. Ποτέ δεν παρέβη το καθήκον του ως Μάστερ στα όπλα και First Ranger. Υπερασπίστηκε τους όρκους του όσο καλύτερα μπορούσε, μέχρι που δολοφόνησε τον Διοικητή του. Καθοδήγησε πολύ και πάλεψε σκληρά. Ήταν ο Ser Alliser Thorne. Και τώρα η βάρδιά του έχει τελειώσει. "
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.