Ο Pilou Asbaek μίλησε για το μέλλον του Euron Greyjoy


Ο Pilou Asbaek (Euron Greyjoy) είναι από τους καινούριους "παίκτες"στην σειρά καθώς τον είδαμε πρώτη φορά στο 2ο επεισοδιο αυτής της σεζόν για λίγο και πήραμε μια καλή γεύση στο 5ο επεισοδιο όταν εμφανίστηκε στα Σιδερένια Νησιά για να διεκδικήσει τον θρόνο απο τα ανίψια του, Yara και Τheon.
Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Vulture o ηθοποιός δήλωσε ότι είναι πολύ χαρούμενος που επιτελούς συμμετέχει στην σειρά : "Εύχομαι να παραμείνω για πολλές σεζόν για να δείξω σε όλους πόσο γ*****ς είναι ο Euron. Με την καλή έννοια φυσικά. Περιμένετε και θα δείτε."

Σύμφωνα με τον Αsbaek η σκηνή που διεκδικούσε τον Θρόνο της Θαλασσόπετρας από τα ανίψια του ήταν μια μορφή εκλογών στο Game of thrones: "Είναι ότι πιο κοντινό στην δημοκρατία που θα μπορούσαν να έχουν στο Westeros."

Όσο για το μέλλον του Euron ο Asbaek έδωσε κάποια στοιχεία και στάθηκε στο πόσο νεότερος δείχνει ο χαρακτήρας του από τον αδερφό του Balon:

"Ίσως ο Euron βρήκε το λίκνο της νεότητας! Ίσως βρήκε κάτι σε όλα αυτά τα ταξίδια που έχει κάνει. Δεν ξέρω. Είναι πολυταξιδεμένος. Έχει δει πολλά. Έχει βιώσει πολλά και πρόκειται να τα χρησιμοποιήσει όλα αυτά για να γίνει ένας αληθινός βασιλιάς. Δεν θα με εξέπληττε αν χρησιμοποιούσε μαγεία για αυτό. Όλα για αυτόν είναι ένα παιχνίδι σκάκι και πιστεύει ότι θα νικήσει γιατί είναι ο πιο έξυπνος."
ΠΗΓΗ
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.