Οι ηθοποιοί που υποδύονται τον Roose και Ramsay Bolton συζητούν για το τι συνέβη στο Winterfell


Το δεύτερο επεισόδιο της 6ης σεζόν του Game of Thrones είχε συγκλονιστικές στιγμές.

Ο θάνατος του Roose Bolton από τα χέρια του γιου του Ramsay ήταν μία από αυτές, που μπορεί να έχει δραματικές συνέπειες για το υπόλοιπο της σεζόν. Το TV Line μίλησε με τον ηθοποιό Michael McElhatton, ο οποίος έπαιξε τον Roose Bolton, για τη σκηνή και την συμμετοχή του στην σειρά.

Ο Roose ήταν ευχαριστημένος με τον Ramsay που βοήθησε στην ήττα του Stannis, αλλά ήταν και εξαιρετικά απογοητευμένος που η σκληρότητα του γιου του είχε κοστίσει στο να χάσει την Sansa και τον Theon. Το πιο ενδιαφέρον μέρος της συνέντευξης ήταν όταν ο McElhatton είπε ότι ο Ramsay δεν είχε προγραμματίσει να σκοτώσει τον πατέρα του.

"Όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Μόλις υπήρξε η πληροφορία ότι ένα αγόρι γεννήθηκε όλα άλλαξαν. Τώρα αν ήταν κορίτσι, μπορεί ακόμα να ήμουν ζωντανός, γιατί η θέση του Ramsay δεν θα μπορούσε να απειληθεί. Αλλά από τη στιγμή που διαπιστώνουμε ότι η Walda γέννησε ένα αγόρι, ο Ramsay κατάλαβε ότι πλέον δεν του ήμουν απαραίτητος και εκείνη τη στιγμή πήρε την απόφαση να απαλλαχθεί για πάντα από εμένα."

"Δεν νομίζω ότι είχε κάποιο σχέδιο. Είναι πολύ πιο ενδιαφέρον να το δείτε με αυτόν τον τρόπο. Είναι η ψυχωτική φύση του, που αναλαμβάνει. Είναι μια πολύ αντικρουόμενη σχέση. Είναι ένα σοκ για εκείνον με αυτό που έχει κάνει, επειδή υπάρχει αγάπη για τον πατέρα του."

Πιστεύουμε ότι η σειρά έκανε καλή δουλειά για την εμβάθυνση της σχέσης μεταξύ Ramsay και Roose. Σε κάθε περίπτωση, ο Iwan Rheon (Ramsay) συμφώνησε ότι είχε κάποιο κίνητρο. "Όταν άκουσε ότι γεννήθηκε ο γιος του Roose είχε μια επίδραση πάνω του, που ο ίδιος δεν περίμενε."Μπορεί να μην είχε προγραμματίσει τη δολοφονία του πατέρα του εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή, πάντα όμως ήξερε ότι θα μπορούσε να συμβεί, και ήταν έτοιμος να χτυπήσει όταν ήρθε η στιγμή. Γι 'αυτό, σκέφτεται ο Dave Hill, ο οποίος έγραψε το επεισόδιο. "Τίποτα δεν αποκλείεται", δήλωσε ο Hill. "Αυτό για το οποίο νοιάζεται περισσότερο, είναι δύναμη. Όσο ήταν ο μοναδικός γιος, ο μόνος πιθανός κληρονόμος, ήταν όλα μια χαρά. "

Ο Hill συμφωνεί επίσης ότι από τη στιγμή που ο Roose ανήλθε στην κορυφή σκοτώνοντας τους ανθρώπους που τον εμπόδιζαν στον σκοπό του, ίσως ήταν αναπόφευκτο ότι ο γιος του θα ακολουθήσει τα βήματά του.

Ακόμη όπως αναφέρει ο McElhatton, οι απρόβλεπτες, ψυχοπαθητικές τάσεις του Ramsay είναι μεγάλο πρόβλημα. Ο Roose μπορεί να ήταν μοναχικός, αναίσθητος άνθρωπος, αλλά τουλάχιστον θα μπορούσε να διατηρήσει τον Βορρά καλά οργανωμένο. Ο Ramsay δεν μπορεί να το κάνει.

Όσο για την Walda, ο Hill είπε. "Ήταν μια πολύ γλυκιά γυναίκα σε λάθος μέρος και λάθος ώρα."
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.