Η Sophie Turner μίλησε για την πολυαναμενόμενη οικογενειακή επανένωση των Stark!


Στο τελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones οι φαν μετά από πολύ καιρό είδαν μια ευτυχισμένη στιγμή, την επανένωση δύο παιδιών Stark, του Jon και της Sansa.

To Game of Thrones σπάνια φέρνει τέτοιες συναντήσεις ειδικά για τον Οίκο Stark, και ίσως φανεί καθοριστική.


Η Sophie Turner, μίλησε στο Entertainment Weekly για τη σκηνή, και είπε ότι το απόλαυσε, πάρα πολύ. "Είναι μια φοβερή συναισθηματική στιγμή που έμελλε να γίνει στο Castle Black. Και υπάρχει αυτό το βλέμμα, και βλέπεις τα πρόσωπα των άλλων, χωρίς έκφραση. Στη συνέχεια υπάρχει αυτή η μεγάλη αγκαλιά. Είναι απλά φοβερό."

"Είμαι ενθουσιασμένη για το γεγονός ότι είχα να κάνω μαζί με τον Kit γυρίσματα από την 1η σεζόν. Ο Kit είναι ένας από τους καλύτερους φίλους μου και είχαμε μόνο μία σκηνή μαζί στην πρεμιέρα, όταν  περιμέναμε το βασιλιά. Έχω δει την εξέλιξή του τα τελευταία τέσσερα χρόνια και νομίζω ότι είναι εκπληκτικός."

Αν η Sansa έβλεπε τον Jon σαν ένα μπάσταρδο, και υποθέσουμε ότι μοιάζει πολύ με τη μητέρα της, και επειδή η μητέρα της δεν ήταν πολύ λάτρης του Jon, ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. "Αλλά η Sansa είναι επίσης διαφορετική από τη μητέρα της, και έτσι θα προσπαθήσει για το καλύτερο." όπως είπε η Sophie.


Τέλος, η Turner υπονοείται ότι η νέα στάση της Sansa δεν θα υποχωρήσει σύντομα. "Έχει περάσει τόσα πολλά και ξέρει ότι ο Jon είναι ο αδελφός της και ότι ο Νταβός είναι μεγαλύτερος και σοφότερος, αλλά αυτή δεν πρόκειται να συμφωνήσει εύκολα με τις αποφάσεις των άλλων ανθρώπων. "
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.