Ταξίδι στην χώρα των Stark και του King's Landing!


Το speg.gr σας δίνει την δυνατότητα να ταξιδέψετε στις τοποθεσίες που γίνονται τα γυρίσματα του Game of Thrones.

Πρώτος προορισμός: Ταξίδι στο Winterfell του Game of Thrones!

Η συννεφιασμένη Ιρλανδία ή αλλιώς Winterfell, όπως βαπτίστηκε για χάρη της δημοφιλής σειράς από τους παραγωγούς του HBO, είναι το μέρος που σας προτείνουμε να επισκευτείτε και να ζήσετε για λίγο σε μια άλλη εποχή. Τα τοπία είναι μαγευτικά ακόμα και αν δεν υπάρχουν τα ειδικά εφέ και ο τηλεοπτικός φακός, οι τοποθεσίες αμέτρητες και τόσο αληθινές που θα νιώσετε πρωταγωνιστές του Game of Thrones.


Κάπως έτσι, τα γνωστά μας «Δάση του Βορρά» είναι το Εθνικό Πάρκο Τόλιμουρ, η πόλη του Winterfell, όπου βασιλεύουν οι Σταρκ, είναι το κάστρο Βαρντ και η παραλία Ντράγκονστόουν, είναι ο Ιρλανδικός ναός Μουσενταν. Επίσης ο σκοτεινός και επικίνδυνος δρόμος από το Winterfell μέχρι το King’s Landinng (Kings Road) είναι το Dark Hedges της Βόρειας Ιρλανδίας, ενώ το Λιμάνι είναι το Μπαλιντού Πόρτ.

Tour Highlights:

• County Down
• Tollymore Forest Park
• Inch Abbey (Riverlands)
• Castle Ward(Winterfell)
• Audley’s Castle

Περισσότερα για τον προορισμό δείτε εδώ


Δεύτερος προορισμός: Ταξίδι στο King's Landing!

Πλέον η δημοφιλής σειρά Game of Thrones έχει εισβάλει επίσημα και στην ελληνική τηλεόραση, προσελκύοντας ακόμη μεγαλύτερη μερίδα τηλεθεατών. Ενδιαφέρον χαρακτηριστικό της σειράς είναι η εντυπωσιακή φωτογραφία στα τοπία που παρουσιάζει. Ωστόσο όλα αυτά τα κάστρα είναι βασισμένα σε πραγματικές τοποθεσίες.
Συγκεκριμένα, οι παραγωγοί της σειράς, στις έξι σεζόν που έχουν παρουσιαστεί μέχρι σήμερα, έχουν ταξιδέψει από την Κροατία μέχρι την Ιρλανδία αλλά και την παγωμένη Ισλανδία για να ολοκληρώσουν τα γυρίσματα.


Η Speg Co σας προτείνει ταξίδι στην πρωτεύουσα των Γουέστερος, το Kings Landing που στην πραγματικότητα είναι η πόλη του Ντουμπρόβνικ της Κροατίας και οι πολεμίστρες του Ρεντ Κιπ, είναι το κάστρο Λοβριτζενακ στην ίδια πόλη. Επίσης στην Κροατία είναι το κάστρο των Αθανάτων, που στην πραγματικότητα είναι ο πύργος Μινσέτα, καθώς και η εύρωστη πόλη Καρθ που είναι το Κροατικό νησί Λόκρουμ.

Περισσότερα για τον προορισμό δείτε εδώ

Για πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε στο 210 52 38 777 ή lina@speg.gr .
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.