Το Storyboard της ανάστασης του Jon Snow και της απελευθέρωσης των δράκων από τον Tyrion!


Το Making Game of Thrones blog του HBO για άλλη μια φορά μας φέρνει ένα δείγμα από την φανταστική δουλειά που γίνεται στη δημιουργία των πιο πολυσυζητημένων σκηνών στο επεισόδιο της περασμένης εβδομάδας.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, εστιάζονται μέσα σε μια σκηνή που είναι δύσκολο να κινηματογραφηθεί και χρησιμοποιούν για βοήθεια τα storyboards που δημιουργήθηκαν από τον καλλιτέχνη Will Simpson. Αυτή την εβδομάδα, έχουμε τα storyboards από δύο διαφορετικές σκηνές, δεδομένου ότι υπήρχαν τόσες πολλές αξιόλογες στιγμές στο "Home".

Πρώτα έχουμε τη σκηνή της βραδιάς, με την ανάσταση του Jon Snow και την επίσκεψη του Tyrion στους δράκους που είναι κλειδωμένοι στις κατακόμβες για μήνες από τότε που άρχισε να κυβερνά το Meereen η Dany. Το δύσκολο στα γυρίσματα αυτής της σκηνής, ήταν ότι δεν υπήρχαν πραγματικά δράκοι και ο ηθοποιός Peter Dinklage έπρεπε να μας κάνει να πιστέψουμε ότι ήταν πραγματικά εκεί. Σε περιπτώσεις όπως αυτή, τα storyboards είναι πολύ σημαντικά όχι μόνο για τον σκηνοθέτη, αλλά και για τους ηθοποιούς.


Παρακάτω το storyboard της ανάστασης του Jon Snow.


Να σημειωθεί ότι ο Jon Snow αναφέρεται ως "L.C." Lord Commander
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.