Ο Τομ Wlaschiha αποκαλύπτει το αληθινό πρόσωπό του Jaqen H'ghar!


Ο απρόσωπος άνθρωπος Tom Wlaschiha μίλησε στο making gameofthrones για τον ρόλο του αινιγματικού χαρακτήρα που παίζει στο Game of Thrones.

"Δεν ξέρω πραγματικά πολύ περισσότερα από ό, τι το κοινό βλέπει. Ως ηθοποιός, μπορείς να παίξεις διαφορετικές πλευρές του χαρακτήρα, και αν είναι αντιφατικές, τότε εκεί έχετε έναν μυστικό ή αινιγματικό χαρακτήρα. Είναι μεγάλη υπόθεση να παίξεις έναν χαρακτήρα που είναι πολυεπίπεδος και όχι απλός, γιατί σου δίνει την ευκαιρία να ανακαλύψεις διαφορετικές αποχρώσεις του χαρακτήρα. Ο Jaqen δεν ήθελε να χέρια του να είναι βρώμικα. Είναι πολύ μυστικοπαθής. Ποτέ δεν θα δείξει τα πράγματα ότι απαιτούν προσπάθεια. Θέλει να το κάνει να φαίνεται εύκολο."

Για τη σχέση του με Arya:

"Πιστεύω ότι είναι λίγο μαλακός με την Arya και την συμπαθεί. Διαφορετικά, δεν θα έπρεπε να ξοδεύει τόσο πολύ χρόνο μαζί της και πραγματικά προσπαθεί να της δώσει την καλύτερη εκπαίδευση που μπορεί να πάρει. Μετά από 5 σεζόν, είχα πολλές αντιδράσεις από το κοινό, μου έλεγαν Γιατί; Της το έκανες; Αλλά κατά την άποψη του, ο Jaqen ήταν πολύ συνεπής με αυτό θέλει και έπρεπε να την τιμωρήσει. Ας ελπίζουμε ότι αυτό θα είναι προς το συμφέρον της. Ο Jaqen θέλει να συνεχίσει με την κατάρτιση της Arya και να της δώσει το καλύτερο δυνατό όπλο για να μπορεί να κάνει αυτά που πρέπει. Φυσικά θα δούμε αν η Arya είναι σύμφωνη με αυτό."

Διαβάστε το υπόλοιπο της συνέντευξης εδώ.
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.