11 στοιχεία που δείχνουν ότι ο Τζάκεν βοηθούσε την Άρυα από την αρχή!

Αμ πως…

Το όλο θέμα με τους Απρόσωπους έχει μπερδέψει πολλούς ειδικά στην προηγούμενη σεζόν. Ουσιαστικά τα πράγματα στο δικό μου μυαλό είναι απλά. Η Άρυα έπρεπε να μάθει να μάχεται οπότε είδε τους Απρόσωπους ως συνέχεια της εκπαίδευσης της δίπλα στον Σύριο Φορέλ το καλύτερο σπαθί του Μπράαβος.

Η Άρυα γνώρισε τον Τζάκεν στο δρόμο για το Μαύρο Κάστρο ως φυλακισμένο σε κλουβί μαζί με ακόμη δύο εγκληματίες. Όταν τους έπιασαν η Άρυα έσωσε την ζωή του Τζάκεν και πλέον στο Χάρενχαλ ο Τζάκεν είναι στρατιώτης Λάννιστερ και της προσφέρει τρεις θανάτους σε αντιστοιχία με τις 3 ζωές που έσωσε. Αφού σκότωσε μερικούς και την βοήθησε να το σκάσει της έδωσε το νόμισμα που άνοιξε δρόμο για το Μπράαβος. Και η Άρυα αποφασίζει να το χρησιμοποιήσει οπότε μπαίνει στους Απρόσωπους Άνδρες και συνεχίζει την εκπαίδευση της. Παρακάτω στοιχεία με την βοήθεια του Τζάκεν στην Άρυα:

Είναι ο μεντοράς της από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους

Είπε στην Waif να τη σκοτώσει ναι αλλά να μην υποφέρει.

Έχει πάντα ένα σχέδιο γι αυτή ίσως βοηθώντας την να καταλήξει στον πραγματικό Σταρκ εαυτό της


Δεν γίνεται να μην ήξερε για την Βελόνα και την άφησε να την κρατήσει.

Θα μπορούσε υποθετικά να είναι ο Σύριο Φορέλ. Λέμε τώρα

Ο ηθοποιός έδωσε μερικά στοιχεία. Σε συνέντευξη του στο Yahoo TV ο Tom Wlaschiha είπε πως όλα είναι κομμάτια ενός μεγαλύτερου σχεδίου – πως αποφάσισε να τον πετάξουν στα μπουντρούμια της πρωτεύουσας για να γνωρίσει την Άρυα.

Η Άρυα επιβίωσε. Είτε θα την σκότωνε ο ίδιος ή θα την συγχωρούσε.

Ακόμη δεν ξέρουμε γιατί ο Τζάκεν ήταν στα Μαύρα Κελιά της πρωτεύουσας

Την έκανε τυφλή ταυτόχρονα ξεκλειδώνοντας περισσότερες ικανότητες.

Όλα τα άτομα στην λίστα της Άρυα έχουν κάτι κοινό. Το Βουνό, ο Φρέυ, η Σέρσεϊ κοιτούν μόνο τον εαυτό τους και τον οίκο τους αντί να ανησηχούν για το μεγαλύτερο κακό των Γουόκερς και ίσως πρέπει να βγουν από τη μέση για να έρθει μια ένωση.

Αν όντων ήθελε την Άρυα νεκρή θα το έκανε ο ίδιος.-πηγη
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.