Προβλέψεις για τα τελευταία επεισόδια της 6η σεζον του Game of Thrones

Περάσαμε τα μισά… και χάσαμε ένα κάρο χαρακτήρες στην πορεία

Τα παρακάτω αποτελούν θεωρίες.

Το Τείχος θα πέσει! Όπως ο ουρανός στα κεφάλια των Γαλατών έτσι κι εμείς φοβόμαστε μην πέσει το Τείχος. Οι Γουόκερς/Άλλοι είναι εδώ, μάθαμε την καταγωγή αλλά και τις πιθανές δυνάμεις του αρχηγού τους που ακούει στο όνομα Βασιλιάς της Νύχτας. Φυσικά πήραμε μια γερή δόση δυνάμεων στο Hardhome και την ανάσταση χιλιάδων νεκρών. Από το Hardhome στο Στοιχειωμένο Δάσος οι Walkers πλέον είναι πολύ κοντά στο Τείχος. Ο Εντ είναι ικανός να τους αποκρούσει; Μάλλον όχι αν προσθέσουμε την φυγή των Άγριων με τον Τζον και τους ελάχιστους αδερφούς πλέον που το επανδρώνουν. Το ερώτημα είναι πως θα πέσει. Έχει ο Βασιλιάς την ικανότητα να το ρίξει με το άνοιγμα των χεριών του ή θα χρειαστεί ένα μέσο όπως το Κέρας; Δε λέω άλλα. :-D

Cleganebowl. Αν και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτή η δίκη να μη γίνει ποτέ (διαβάστε εδώ) το Cleganebowl είναι μια πιθανή θεωρία που εμπλέκει τα αδέρφια Clegane (Διαβάστε εδώ). Το κλού έρχεται με τον τίτλο Broken Man, μια αναφορά του Σέπτον Meribald στα βιβλία.

Ντάνυ – Γκρέιτζοϋ. Τι καλύτερο από χίλια πλοία στην διάθεση της; Η Ντάνυ θα περάσει στο Γουέστερος με την βοήθεια του Σιδερογέννητου και θα ήταν χαζή να μην το κάνει. Θα προλάβουν όμως να φτιαχτούν πλοία σε αυτή τη σεζον;

Ράμσεϊ – Ρίκον. Υπάρχουν πολλές απόψεις για τη χρήση του Ρίκον στην ιστορία. Μια από αυτές λέει πως ο Ράμσεϊ θα τον σκοτώσει. Αν ο Ρίκον δεν έχει πλέον λόγω ύπαρξης ο θάνατος του θα μπορούσε να προσφέρει στη νίκη του Τζον κάθαρση και μεγαλύτερη ικανοποίηση. Φαντάζομαι δεν χρειάζεται καν να αναφερθούμε στην Μάχη των Μπάσταρδων :-)

Θα αποκαλυφθεί η πατρότητα του Τζον! Υπολογίζουμε στο δέκατο επεισόδιο! Ο νεαρός Νεντ θα μπει στον Πύργο και μέσω οράματος του Μπραν θα τον δούμε να βρίσκει την αδερφή του Λυάννα.

Αν και η σειρά είναι μπροστά απο τα βιβλία το κομμάτι της πολιορκίας του Ρίβερραν υπάρχει και θα έχουμε συνάντηση Μπριεν με Τζέιμι. Στα βιβλία υπάρχει ενα cliffhanger γύρω απο τη μοίρα του Τζέιμι και λογικά η σειρά θα τελειώσει το στόρυ με τον ίδιο τρόπο. 

Τέλος υπάρχουν φήμες για το κομμάτι του Ντορν. Αν η σειρά δεν το βγάλει τελείως απο τη μέση αναμένουμε κάποια κίνηση. Φήμες λένε πως θα επιτεθούν στη πρωτεύουσα και το γεγονός θα αποσπάσει την προσοχή απο την δίκη της Σερσεϊ.

Ποια η δική σας πρόβλεψη; 
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.