Σχολιασμός 7ου επεισοδίου - 6η σεζόν

Καλημέρα λατρεμένα μου Αρχοντόπουλα!

Ακόμη ένα επεισόδιο GoT και μόνο τρία μένουν για να τελειώσει κι αυτή η σεζον! :-(

Το προηγούμενο συν αυτό έχουν εξέλιξη ενώ ταυτόχρονα στήνουν πιόνια στην σκακιέρα των τελευταίων (συνήθως 2) επεισοδίων. Όπως άλλωστε και προηγούμενες σεζον.

Στο 7ο έπνεε μια γενική προσπάθεια, η αποτυχία της που θα οδηγήσει σε εύρεση λύσεων. Αναλυτικά στην περίληψη.

-Προσπάθεια για το Κυνηγόσκυλο (ήρθες σαν την άνοιξη και μου φερες αυτό που καρτερούσα) να ακολουθήσει έναν διαφορετικό δρόμο που τελικά απέτυχε βλέποντας το γκρουπάκι νεκρούς. Αρπάζει το τσεκούρι και γίνεται ο Σάντορ που αγαπήσαμε.

-Προσπάθεια για τους Σάνσα και Τζον να βρουν στρατό χωρίς ουσιαστική επιτυχία και τη Σάνσα να στέλνει γράμμα (στον Μικροδάχτυλο άραγε;) για βοήθεια.

-Προσπάθεια για τον Τζείμι να πάρει το Ρίβερραν και να φανεί αντάξιος της θέσης του, κάτι που χτύπησε τοίχο απέναντι στον αγέρωχο Μελανιθχύ!

- Προσπάθεια της Άρυα να φύγει άνετη απο το Μπράαβος με την Waif να την μαχαιρώνει αλύπητα (να βράσω το έλεος), να πέφτει στο νερό και να βγαίνει αιμορραγώντας, τρομαγμένη και μουσκεμένη. Το να μην ξερεις απο που θα σου επιτεθούν είναι τρομακτικό. Θα βρει καταφύγιο σε κάποιο "φιλικό" πρόσωπο μέχρι να ανακάμψει;

-Προσπάθεια της Μαριωρής να ξεγελάσει τον Σπουργίτη στέλνοντας τη σούπερ γιαγια Ολέννα στην ασφάλεια του Χάϊγκαρντεν, με απώτερο σκοπό και την σωτηρία του Λόρας. Η Σέρσεϊ χάνει ακόμη έναν σύμμαχο και βρίσκεται πλέον ολομόναχη στα νύχια της Πίστης! Η δίκη έρχεται. Το μπουμ έρχεται!

-Και φυσικά προσπάθεια του Θίον να βγει απο το τέλμα του Ρικ, να βοηθήσει την αδερφή του να πιστέψει στην θέση του και να συνεργαστούν με Λιλίκα ενάντια στο Γουέστερος και θείο Euron. Για μια στιγμή μπόρεσες να δεις τον παλιό Θίον στο βλέμμα του.  

Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.