Η Άρυα στο 7ο επεισόδιο της 6η σεζόν.

Χαμούλης μετά το 7ο επεισόδιο του GoT.

Δεν ήταν μόνο η επιστροφή του Σάντορ αλλά και η σκηνή με την Άρυα που έβαλε φωτιά στους φαν της. Εκεί που όλα έμοιαζα περιέργως καλά η Άρυα μαχαιρώθηκε από την μεταμφιεσμένη Waif. Αν και κατάφερε να ξεφύγει τα τραύματα της είναι θανάσιμα και η αιμορραγία μεγάλη.

Κανείς δεν πιστεύει πως η Άρυα πρόκειται να πεθάνει και οι θεωρίες για την επιβίωση της άρχισαν ήδη. Στο επεισόδιο μοιάζει απίστευτα απρόσεκτη. Είτε δεν κουβαλούσε μαζί της τη Βελόνα είτε δεν πρόλαβε να την τραβήξει. Πράγμα αρκετά περίεργο μιας και το προηγούμενο επεισόδια μας την έδειξε να κοιμάται ουσιαστικά μαζί της.

Έχοντας προδώσει τους Απρόσωπους έθεσε τον εαυτό της σε μεγάλο κίνδυνο. Ο Τζάκεν ήταν ξεκάθαρος. Ένα πρόσωπο θα μπει στον τοίχο κι αν δεν σκοτώσεις ώστε εκμεταλλευτείς την δεύτερη ευκαιρία σου θα μπει το δικό σου. Η Άρυα πήρε την απόφαση να μην σκοτώσει τη Λαίδη Κρέιν και αμέσως έλαβε τα μετρά της. Πως ήταν λοιπόν τόσο αδαής; Είναι όλο αυτό κόλπο για να την θεωρήσουν νεκρή οι Απρόσωποι; Η Waif παίζει μαζί της;

Όπως και να έχει τα τραύματα είναι σοβαρά και ο τρόμος της μοιάζει αληθινός οπότε πρέπει να βρει σύντομα βοήθεια. Πιο πιθανό μοιάζει να πάει στο θίασο και στην Κρέιν που της «χρωστάει». Εκεί με την κάλυψη του θιάσου θα μπορούσε να ανακάμψει και να ταξιδέψει μαζί τους στο Γουέστερος.

Υπάρχουν βέβαια και άλλες θεωρίες που λένε οτι θα πεθάνει. Τουλάχιστον ενα κομμάτι του εαυτού της. Να σας εξηγήσω. Η Waif είναι ένας χαρακτήρας που την βλέπει μόνο ο Τζάκεν ή η Άρυα. Δεν την έχουμε δει σε επαφή ή συνομιλία με άλλο χαρακτήρα. Η Waif λοιπόν ξέρει ακριβώς τι αισθάνεται η Άρυα, πότε λέει ψέματα και που βρίσκεται. Η θεωρία λοιπόν υποστηρίζει πως οταν ο Τζακεν έδωσε στην Άρυα να πιει το νερό (τον πρώτο καιρό στους Απρόσωπους) ουσιαστικά "διαίρεσε" τον εαυτό της στην Waif που είναι ο κανένας και στην Άρυα που είναι η Σταρκ Άρυα που αγαπάμε. Η αποστολή της Waif είναι να σκοτώσει την παλιά Άρυα. Έτσι όμως δεν χάνουμε τη Άρυα που αγαπάμε απο την πρώτη σεζόν και οι Σταρκ ακόμη ένα μέλος;  
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.