Τα Κανάρια Νησιά στην 7η και 8η σεζόν του Game of Thrones!


Μετά την χρήση της Ισπανίας κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων σεζόν, το Game of Thrones, φαίνεται ότι θα επεκταθεί σε άλλη περιοχή της χώρας, τις όμορφες Κανάριες Νήσους, που είναι γνωστά ως τα νησιά της αιώνιας άνοιξης, καθώς φημίζονται για το καλύτερο κλίμα στον κόσμο.

Η Meridian αναφέρει ότι ο Fernando Clavijo, πρόεδρος της κυβέρνησης των Καναρίων Νήσων, επιβεβαίωσε στην Επιτροπή Κινηματογράφου Canarias ότι το Game of Thrones είναι σήμερα σε διαπραγματεύσεις μαζί τους και εξετάζει πιθανές τοποθεσίες για τα γυρίσματα. Αναμένεται ότι οι διαπραγματεύσεις θα πάρουν κάποιο χρόνο.

Σύμφωνα με την Meridian, το Game of Thrones ψάχνει για ζεστά μέρη, και είναι ενθουσιασμένοι με τις δυνατότητες του Εθνικού Πάρκου Teide. Το Teide National Park είναι το σπίτι του ψηλότερου βουνού της Ισπανίας. Σύμφωνα με πληροφορίες η παραγωγή θα ελέγξει και άλλες περιοχές, συμπεριλαμβανομένων των Γκραν Κανάρια και Φουερτεβεντούρα.

Κινηματογραφώντας στα Κανάρια Νησιά θα μπορούσε να φέρει ένα τεράστιο όφελος για την παραγωγή οικονομικά, καθώς και αισθητικά. Σύμφωνα με τη νέα φορολογική νομοθεσία γυρισμάτων της Ισπανίας, το HBO θα έχει 35% έκπτωση φόρου στα έξοδα για τα γυρίσματα στις Καναρίες Νήσους.

Η Meridian αναφέρει ότι το Game of Thrones απαιτεί μια έρημο, πιθανόν για την Daenerys. Υπάρχουν κάποιες άγονες, περιοχές στα νησιά, καθώς και υπέροχες παραλίες, παρέχοντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για γυρίσματα.


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.