Ανακοινώθηκαν οι σκηνοθέτες της 7ης σεζόν του Game of Thrones!


Το Entertainment Weekly ανακοίνωσε τους σκηνοθέτες για την 7η σεζόν του Game of Thrones και οι πληροφορίες λένε όχι μόνο ποιοι είναι στη λίστα, αλλά και ποιοι * δεν * είναι σε αυτήν.

Το επόμενο έτος, θα υπάρχουν τέσσερις σκηνοθέτες, ένας λιγότερος από το συνηθισμένο. Η 7η και 8η σεζόν του Game of Thrones, θα είναι μικρότερες από την 6η. Μέχρι στιγμής, όπως γνωρίζουμε, η 7η σεζόν θα αποτελείται από επτά επεισόδια και η 8η θα αποτελείται από έξι, αν και οι παραγωγοί είπαν σε πρόσφατη συνέντευξή τους, ότι μπορεί να είναι λίγο μεγαλύτερες.

Επίσης, δεν γνωρίζουμε ποια επεισόδια έχουν ανατεθεί στους σκηνοθέτες. Ίσως τρεις από τους σκηνοθέτες να διευθύνουν δύο επεισόδια ο καθένας και ο τέταρτος ένα.

Οι σκηνοθέτες είναι οι εξής:

Alan Taylor
Game of Thrones: “Baelor,” “Fire and Blood,” “The North Remembers,” “The Night Lands,” “The Prince of Winterfell,” “Valar Morghulis”

Jeremy Podeswa
Game of Thrones: “Kill the Boy,” “Unbowed, Unbent, Unbroken,” “The Red Woman,” “Home”

Mark Mylod
Game of Thrones: “High Sparrow,” “Sons of the Harpy,” “The Broken Man,” “No One”

Matt Shakman
Game of Thrones: Τίποτα, αυτός θα είναι νέος στην σειρά.

Σημειώνουμε ότι ο Miguel Sapochnik, δεν θα είναι φέτος στη σειρά. Ο σκηνοθέτης έκανε τα τρομερά επεισόδια "Hardhome", "Battle of the Bastrads," και "The Winds of Winter". Αυτό δείχνεi ότι δεν θα έχουμε μεγάλη μάχη στη 7η σεζόν; Ο χρόνος θα το δείξει.  
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.