Ποια είναι τελικά η «Άρυα» του 7ου επεισοδίου;

Fight club ή Τζάκεν;

Ετοιμαστείτε να καούμε λίγο ακόμη με μια από τις επικρατούσες θεωρίες για την αγνώριστη Άρυα του τελευταίου επεισοδίου! Στο imgur.com βρήκαμε αναλυτικές φώτο που βοηθούν στην εξήγηση της θεωρίας πως η Άρυα είναι ο Τζακεν.

Στο 6ο επεισόδιο η Άρυα αποφασίζει να μην σκοτώσει την Λαίδη Κρέιν και καταλαβαίνοντας την κατάσταση της παίρνει την Βελόνα και το πλάνο κλείνει δείχνοντας την να κοιμάται μαζί της. Στο 7ο επεισόδιο η Άρυα έχει αλλάξει ρούχα, δεν έχει μαζί την Βελόνα και μοιάζει άνετη περπατώντας «ανδρικά» στα γεφυράκια του Μπράαβος. Η αντίδραση της στην γριά (της οποίας το πρόσωπο ήταν στην Αίθουσα των Προσώπων) είναι πολύ παράξενη. Κι έτσι άρχισαν οι θεωρίες για το τι συμβαίνει πραγματικά.

Στις φωτογραφίες θα δείτε την Άρυα πίσω στην πρώτη σεζόν η οποία είναι αριστερόχειρας όταν προπονείται με τον Σύριο αλλά στις σκηνές του 7ου επεισοδίου πετά και ξαναπαίρνει το πουγκί με το δεξί χέρι και επίσης πιέζει την πληγή με το δεξί.
Εξακολουθεί να μην θυμίζει Άρυα!

 Αν και οι Απρόσωποι είναι ο κανένας η Waif έχει προσωπική βεντέτα με την Άρυα. «ΜΟΥ υποσχέθηκες» λέει στον Τζάκεν κι αυτός απαντά «κρίμα». Η θεωρία θέλει τον Τζάκεν να απευθύνεται ουσιαστικά στην ίδια την Waif και την απογοήτευση του προς το πρόσωπο της. Αυτή είναι η κοπέλα με τα πολλά δώρα / ταλέντα που όμως χαραμίζει σε μια προσωπική βεντέτα.Οποτε ο Τζάκεν παίρνει την μορφή της Άρυα για να τεστάρει την Waif ή για να δώσει δρόμο διαφυγής στην Άρυα στην οποία χρωστάει; Και λέγοντας χρωστάει η Άρυα τον γλύτωσε από το κλουβί και ο Τζάκεν της χάρισε τρία ονόματα. Ένα για κάθε άτομο που γλύτωσε. Η Άρυα λοιπόν ως τρίτο δίνει το όνομα του Τζάκεν αλλά μετά το παίρνει πίσω αν τους έσωζε τότε από το Χάρενχαλ. Στην πραγματικότητα όμως ποτέ δεν πήρε πίσω το όνομα του. Ξεχρεώνει λοιπόν ένα χρέος;Οι Απρόσωποι θέλουν τις «μάσκες» των εχθρών για να αλλάξουν μορφή αλλά ο Τζάκεν έχει αποδείξει ξανά πως μπορεί να πάρει τη μορφή της Άρυα χωρίς να είναι νεκρή. Στο φινάλε της 5η σεζον, πριν την τύφλωση της, ο Τζάκεν παίρνει την μορφή της Άρυα και παρουσιάζεται μπροστά της.
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.